2777
2789
عنوان

دوران بارداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست
یعنی تا اون موقع نمیخواید داشته باشید؟بارداریت پر خطره دکتر منع کرده یا خودتون میترسید

من 12 هفته طول سرویکس 36 دکتر گفت نداشته باشید 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منع پزشکی نداری پس چرا دوری میکنی؟احمقانه و ناعادلانه هست ولی بله ممکنه سرد بشهمردا اینچیزا خیلی برا ...

من شوهرم خودش میترسه بچه چیزیش بشه 

از وقتی فهمیدم باردارم نداشتیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا چه سقطی؟ من از اول بارداریم تا الان که دو هفته به زایمانمه هفته ای دو بار رابطه داشتم. حالا ...

طول سرویکس چند بود برا شما که از اول رابطه داشتین 

من سونو قلب 45 بود 

سونو ان تی شد 37 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا تو همه سونوهام زده بود طول سرویکس نرمال. عدد ننوشته بود.

برا من 37 دکتر سونو گرافی گفت استراحت کن پله بالا پایین نکن چیز سنگین برندار رابطه هم نداشته باش تا سونو بعدی بچه بره بالا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا من 37 دکتر سونو گرافی گفت استراحت کن پله بالا پایین نکن چیز سنگین برندار رابطه هم نداشته باش تا ...

آها آره بعضیا این جوری میشن. دیگه دکتر وقتی میگه باید رعایت کرد.

من اصن خودم دلم نمیخاد البته از وقتی حامله شدم اینجور شدم حالا شما میگید بخاطر اون فقط رابطه داشته ب ...

عزیزم منم همین بودم درکت میکنم تازه من از هفته ۱۷ ممنوع شد رابطه و از اون زمان تا ۱ ماه بعد زایمان بهم دست میزد چندشم میشد. گفتم ک ناعادلانه هست این حرف. اجباری در کار نیست خب

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡