2777
2789
عنوان

دوران بارداریم

100 بازدید | 23 پست

سلام بچه من حامله ام ده هفته هستم از موقع بی بی چک ک زدم مثبت شد دیگ هم خودم هم شوهرم می‌ترسیم رابطه داشته باشیم هر چند ناخواسته بود شبها هم پتوهامون جداست چون خوشم نمیاد موقع خواب یکی بهم بچسبه مخصوصن الان خوابم میپره ،اونم بنده خدا غر نمیزنه بهشم اعتماد کامل دارم فقط گاهی از دلتنگی هاش میگه حالا حرفم اینه بنظرتون تا موقع بچه بدنیا اومدن ممکنه ازم سرد بشه؟؟؟

یعنی تا اون موقع نمیخواید داشته باشید؟

بارداریت پر خطره دکتر منع کرده یا خودتون میترسید

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منع پزشکی نداری پس چرا دوری میکنی؟

احمقانه و ناعادلانه هست ولی بله ممکنه سرد بشه

مردا اینچیزا خیلی براشون اهمیت داره 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
یعنی تا اون موقع نمیخواید داشته باشید؟بارداریت پر خطره دکتر منع کرده یا خودتون میترسید

ن خودمون می‌ترسیم حتی اگ من راضی بشم اون نمیشه میگه شاید خطرناک باشه البته خودمم از خدامه نداشته باشم چون ویارم بده

منع پزشکی نداری پس چرا دوری میکنی؟احمقانه و ناعادلانه هست ولی بله ممکنه سرد بشهمردا اینچیزا خیلی برا ...

من اصن خودم دلم نمیخاد البته از وقتی حامله شدم اینجور شدم حالا شما میگید بخاطر اون فقط رابطه داشته باشم؟

ن خودمون می‌ترسیم حتی اگ من راضی بشم اون نمیشه میگه شاید خطرناک باشه البته خودمم از خدامه نداشته باش ...

اگه از نظر ویار اذیت نمیشی مشکلی نیست رابطه بگو با احتیاط باشه

ولی درک میکنم منم میل ندارم اصلا

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
نمیدونم میگم سقط نشه آخه بچه اولم یهو کیسه آبم پاره شد تو ۳۴هفتگی

نه بابا چه سقطی؟ من از اول بارداریم تا الان که دو هفته به زایمانمه هفته ای دو بار رابطه داشتم. حالا اگه خیلی حساسین تا ۱۲ هفته صبر کنین بعدش جای بچه محکم میشه. 

نه بابا چه سقطی؟ من از اول بارداریم تا الان که دو هفته به زایمانمه هفته ای دو بار رابطه داشتم. حالا ...

معذرت میخام یعنی رابطتون مث قبل بارداریته ؟؟منظورم معاشقه و این چیزاس چون من اصن خوشم نمیاد الان

اره منم میل ندادم ترجیح میدم تنها باشم همش ولی از طرفیم دلم براش میسوزه

آره ولی خب هراز چند گاهی چون اون می‌ترسه من نزدیکش میشم بالاخره اذیت میشه اینطوری

معذرت میخام یعنی رابطتون مث قبل بارداریته ؟؟منظورم معاشقه و این چیزاس چون من اصن خوشم نمیاد الان

اره فقط بعضی پوزیشنا رو که اذیتم میکنن کنسل کردیم. من میلم تغییری نکرده بود. بعضی خانما مخصوصا تو سه ماهه اول به خاطر نوسانات هورمونی میلشون کم میشه که طبیعیه.

مرسی گلم بخاطر توضیحاتت

خواهش میکنم عزیزم. در کل به خودتون سخت نگیرین. اگه دکتر منعتون نکرده از وجود هم لذت ببرین‌. بعدا به خوشی از این دوران یاد کنین ان‌شاالله.

2810