همسر_مهدی_احمدوند مدیر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33923 عنوان دانشجو ها وضعیت امتحاناتون چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست استاداتون چطورن؟من استادام خیلی بدن امتحانا هم سخت و بدتر از همه حجم درسا زیاده و نمره هام اصلا خوب نمیشه هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ... 1403/04/05 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33923 نسبتا اره چون شب امتحانی ام معمولا در طول ترم نمیخونم هر ترمم پ.. اره میشم ولی ادب نمیشم که زودتر بخ ... چجوری تو یه شب جمعش میکنی چرا من نمیتونم هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
lllarmylll عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5250 چجوری تو یه شب جمعش میکنی چرا من نمیتونم نیدونم واقعا معجزه ست 😂😂 بعد به خودم میگم همینو اگه در طول ترم میخوندی همه امتحاناتو نمره ۲۰ میشدی ولی حیف که انگیزه درس خوندنم پریده مدرسه ای بودم بیشتر میخوندم 🥲 ☁☕
همسر_مهدی_احمدوند مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33923 نیدونم واقعا معجزه ست 😂😂 بعد به خودم میگم همینو اگه در طول ترم میخوندی همه امتحاناتو نمره ۲۰ میشدی ... رشتت چیه هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
lllarmylll عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5250 واییی خیلی بده خیلی میدونی تو این دوران حس میکردم زمان انقدری کند میگذره و سخت که هیچ وقت تمومی نداره تا صبح بیدار میمونم میخونم خیلی بده 😭 ☁☕
malakehyalda1383 عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 140 نیدونم واقعا معجزه ست 😂😂 بعد به خودم میگم همینو اگه در طول ترم میخوندی همه امتحاناتو نمره ۲۰ میشدی ... منم شب تا صبح بیدارم
nnnnlhhkdjj عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 4339 خیلی میدونی تو این دوران حس میکردم زمان انقدری کند میگذره و سخت که هیچ وقت تمومی نداره تا صبح بیدار ... اشکال نداره میگذره وقتی نمره های خوب بگیری خستگیت درمیره