2777
2789
[QUOTE=344132129]گوگل کن اسم دقیقش میاد برای سقط[QU اسمش دیدم از کجا تهیع کنم

باید ماما،یا کسی داخل داروخانه و یا دلال اشنا پیدا کنی فقط دقت کن اصلی و مال شرکت فایزر امریکایی باشه بقیشون تاثیر ندارن و عوارض دارن 

شما اگه قلبش تشکیل نشده با نامه پزشک فکر کنم بیمارستان بهت بده

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال ۱۲۰۰ خریدم دکتر میگفت چه دلی داری رفتی آزاد خریدی و نترسیدی

میگم استفاده کردی چقد بعد درد شروع شد و چند تا گذاشتی؟ 

بعدش برای بقایا سونو رفتی؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
منم ازاد خریدم دوست شوهرم رییس داروخونه‌س حالا مثلا دوستن ی ورق ۵ هنوز دلشو نداشتم استفاده کنم گذاشت ...

بچه هارو بفرست برن اصلا خونه نباشن بچه من ایست قلبی کرده بود و به خون ریزی افتاده بودم و با دوتا قرص بچه سقط شد ولی بقایا منو نابود کرد تا چندماه بقایا مونده بود و سختی کشیدم

از صبح شروع کن که درجات به عصر بیوفته و شب اذیت نشی اگر دیدی حالت خیلی بده برو درمانگاه بگو پریودم و خونریزی شدید دارم و بگو سرم بزنن واست 

دم نوش هم بخور و سعی کن راه بری البته وه راه رفتن خیلی سخته

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم استفاده کردی چقد بعد درد شروع شد و چند تا گذاشتی؟ بعدش برای بقایا سونو رفتی؟

همین که گذاشتم یه ربع بعد دردم شروع شد

من به قرص دوم نرسیدم چون خونریزی داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هارو بفرست برن اصلا خونه نباشن بچه من ایست قلبی کرده بود و به خون ریزی افتاده بودم و با دوتا قرص ...

بچه هارو نمیتونم جایی بفرستم ب کسی نگفتم باردارم اتفاقا قصد داشتم عصر بخورم که دردش شب شروع شه دخترم خواب باشه چون بخوابه تا صبح شیر نمیخوره بعد استفاده از قرص نباید شیر بدم ۲۴ ساعت دخترم فقط شیر خودمو میخوره خیلی وابسته‌س

همین که گذاشتم یه ربع بعد دردم شروع شدمن به قرص دوم نرسیدم چون خونریزی داشتم

زیر زبونی هم خوردی یا فقط واژینال؟ 

چند هفته بودی 

راستی ممنون که جواب میدی چون به هیچ کس هم نگفتم خیلی تک و تنهام تو این موضوع

قرص ممکنه بقایا بزاره برات دوباره کورتاژ باید کنیوقتی سقط قانویه همون برو بیمارستان قرصی که بیرون ور ...

بیمارستان به همین راحتی نمیزاره 

اینقدر میبره و میاره و دست تو آدم میکنن که آدم از زندگی پشیمون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هارو نمیتونم جایی بفرستم ب کسی نگفتم باردارم اتفاقا قصد داشتم عصر بخورم که دردش شب شروع شه دخترم ...

خون ریزیش خیلی شدیده؟منم ببخشید عمدا میخام سقط کنم دوتا بچه کوچیک دارم. داغوونم. قرص میخام از بازار بخرم ولی اصل تقلبی بلد نیستم

قرص ممکنه بقایا بزاره برات دوباره کورتاژ باید کنیوقتی سقط قانویه همون برو بیمارستان قرصی که بیرون ور ...

دقیقا منم گفتم بهش که قلب تشکیل نشه بیمارستان خودشون میذارن 

اما مال من سالمه هرچند هنوز کوچیکه قلبش تشکیل نشده بیمارستان نمیتونم برم