2777
2789
بگو استفاده کردم و نکن بعد برو دستگاه بزار الان یکم شل کردن و راحت دستگاه میزارن

شهر ما راحت دستگاه نمیذارن به خاطر فرزند اوری قبلا خود بهداشت ماماش میذاشت بعد دیگه نمیذاشت سر دخترم یکیو معرفی کرد گفت این میذاره چند وقت پیش رفتم گفت کسی رو نمیتونم معرفی کنم😐

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی قرص خوردی بگو که چجوری مصرف کردی. دردش چجوریه. چندتا خوردی. لااقل کاش عکس قرص ببینم تا اص ...

روش باید نوشته باشه فایزر .. اون اصله 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
دیگه چیا خوبه. من میگم تازه ۱۰۱۱روز پریود نشدم شاید با دمنوش رفع شد

عزیزم منم ۱۷ روزه پریود نشدم مطمئنم که با دمنوش رفع نمیشه 

البته شما امتحان کن

[QUOTE=344133835]متوجه نشدم  قرص رو استفاده اگه بچه رو میخوای قرص و استفاده نکن 

برو دستشویی که بنداز دور بگو گذاشتم 

چون بچه رو میخوای شرایط روانی بعدش خیلی اذیتت میکنه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیرت بده. تخم شویذ خوذدم. پریدم. زعفرون. زنجبیل. انگار ن انگار

اصلا ازمایش دادی؟ مثبتی بارداری؟

دیگه چیا خوبه. من میگم تازه ۱۰۱۱روز پریود نشدم شاید با دمنوش رفع شد

عزیزم خیلیا چیزا پستای بالاتر گفتم برو بخون منم دوبار تو خونه سقط داشتم دردش زیاده حتما کسی پیشت باشه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
شهر ما راحت دستگاه نمیذارن به خاطر فرزند اوری قبلا خود بهداشت ماماش میذاشت بعد دیگه نمیذاشت سر دخترم ...

من رفته بودم دکتر 

دکتر خودش گفت چتونه اورژانسی میخورید راحت بیایید دستگاه بزارید تا چندسال راحت باشید

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا ازمایش دادی؟ مثبتی بارداری؟

ببی مثبت شد. بخدا همچی شوهرم مواظب بود وقتی گفتم باردارم پاش،ب زمین چسبید. اگه من بعد شش سال باردارشدم. بچه زود نمیخاستیم. این تعجب میکنم

[QUOTE=344133835]متوجه نشدم قرص رو استفاده اگه بچه رو میخوای قرص و استفاده نکن برو دستشویی که بنداز ...

نه متاسفانه نمیتونم چون میدونم بعدش سونو میدم باز یه روش دیگه ی سقط تا یه بچه کامل و س چهار ماهه رو کورتاژ کنم ترجیح میدم هنوز تا روح نداره سقط کنم 

و اینکه بعدش داغون میشم از این مطمئنم همین الانم قرصو گذاشتم جلو ایینه شده دوتا هی امروز فردا میکنم..

ببی مثبت شد. بخدا همچی شوهرم مواظب بود وقتی گفتم باردارم پاش،ب زمین چسبید. اگه من بعد شش سال باردارش ...

شما بچه اولته؟ چرا نگه نمیداری ؟ من دومیم هم ناخواسته بود نگه داشتم 

اطزافمون همه یه پسر یه دختر دارن هیشکی سه تا نداره میدونم که این جو هم رو همسرم اثر میذاره و اصرارم بی فایده‌س 

با بیبی مثبت قرص نخوری ازمایش و سونو بده مطمئن شو هفته‌شم بدون بعد انجام بده