2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون فاصله کم،فاصله زیاد از یه طرف خودت حوصله ات دیگه نمیشه از یه طرف هم دیگه فاصله زیاد بچه بزرگترت کمک دستته خب اگه قصد داری بیاری بنظرم بچه دوم رو هم زودتر بیار که تو سن بالاتر درگیر بزرگ کردن بچه نباشی دیگه آزاد باشی

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

خودت بگو تو خواهر هم سن و سال خودت داشته باشی باهاش راحت نری یا اختلاف خواهر 9ساله تا خواهر 18ساله که اصلا حرف همو نمی‌فهمن 

من سه تا بچه پشت سر هم آوردم دوسال تفاوت سنی 23سالمه الان دستگاه گذاشتم بچه هام اصلا نیاز به دوست ندارن باهم بازی میکنن و روحیه خوبی دارن من راضی ام بازم نظریه 

۳سال

منو خواهرم ۵ سال اختلاف سنی داریم

من وقتی کوچیک تر بودم خیلی برای اینکه فاصله ی سنی ما زیاد بود سختی کشیدم (این داستان خودشو داره)

اگه میخوای برای بچت خواهر یا برادر بیاری با فاصله ی سنی ۳ سال بیار چون بچه راحت تره......

چارلی چاپلین:از دشمنت یک بار بترس از دوستت هزار بار
فاصله مهم نیس پول مهمه و ایندشون ،اگه داری سه سال خوبه ،این وسطم خودت یه استراحتی کن ربات نیستی کع ،

نمیدونم پول داشتن تا چه حد مدنظرته .

خونه ی خوب و ماشین و مغازه و طلا و اینا داریم .

پول از الان پول سی سالگیه بچه م که خونه و جهیزیه بخوادو ندارم .

از الان پوله بچگیشو که پوشک و اسباب بازی و لباس و تفریح بخواد دارم .

البته الان من و شوهرم سنمون کمه ، فکر کنم تا ده سال دیگه با کار کردن بتونیم دو تا خونه بخریم برای آینده ی دو تا بچه ی فرضیمون .

ولی الان برا الانو داریم نه برا بیست سال بعد 

۳سالمنو خواهرم ۵ سال اختلاف سنی داریممن وقتی کوچیک تر بودم خیلی برای اینکه فاصله ی سنی ما زیاد بود س ...

احساس میکنم خودمم راحت ترم .

چون با همدیگه بزرگ میشن ، یکیشون که رفت پیش دبستانی اون یکی هم دیگه یه کم بزرگ شده میفرستمش مهد میتونم دوباره برم سر کار 

احساس میکنم خودمم راحت ترم .چون با همدیگه بزرگ میشن ، یکیشون که رفت پیش دبستانی اون یکی هم دیگه یه ک ...

اره خیلی بهتره

چارلی چاپلین:از دشمنت یک بار بترس از دوستت هزار بار
نمیدونم پول داشتن تا چه حد مدنظرته .خونه ی خوب و ماشین و مغازه و طلا و اینا داریم .پول از الان پول س ...

با الانشونم کلا میگم ،باید بسنجی خودت مثلا اگه شغل شوهرت خوبه و درامدتون خوبه  هرچقد دوس دارین بچدار شین ،ولی اگه شغلش صراط المستقیم نداره ،باید بیشتر فکر کنین عزیزم ،به هرحال هرجوری باشه سر میره ،ولی اون بچه نیازاش سال به سال بیشتر میشه و توقعاتش بیشتر 

با الانشونم کلا میگم ،باید بسنجی خودت مثلا اگه شغل شوهرت خوبه و درامدتون خوبه هرچقد دوس دارین بچدار ...

اره دقیقا راست میگی .

البته آینده رو نمیشه پیش بینی کرد .

ممکنه یه نفر الان میلیاردر باشه ولی تا بیست  سال دیگه مثلا سرش کلاه بره و ورشکست بشه و نتونه آینده ی بچه هاشو تامین کنه .

ممکنم هست که یه نفر الان در حد معمولی و نیاز های معقول داشته باشه و بیشتر از اون نداشته باشه ولی تا بیست سال دیگه ده برابر بتونه نیازهای بچه ش رو برطرف کنه