2777
2789
همچین دردی از تحمل من خارج بود...درد جسمیش بدتر از درد روحیش نیست میدونم..بهرحال مرسی که جوابمو دادی ...

ببین گفتم من سه تا سقط کردم.

ولی الان میگم خدا دوستم داشته، بچه مریض و معلول به دنیا نیومد.

همیشه میگم من نگه میداشتمشون  ولی بعد مردن من و شوهرم اون بچه ، اون طفل معصوم چه بلایی سرش میومدمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدن با بدن فرق داره دیگه . من ۲ بعد از ظهر بهم قرص دادن زیر زبانی ،دکتر گفت به پرستارا تاکید کن به ه ...

طبیعی سقط نمیشدن مجبور بودم ی بارشو بیمارستان طبیعی خواستم سقط کنم ک بعد اونهمه اذیت شدن و....سقط شد ولی خونریزی شدید داشتم.. واسه من قرص داخل رحمم میذاشتن

زندگی میکنم با قانون خودم
طبیعی سقط نمیشدن مجبور بودم ی بارشو بیمارستان طبیعی خواستم سقط کنم ک بعد اونهمه اذیت شدن و....سقط شد ...

الان بچه داری ؟؟ سخته واقعا مخصوصا از لحاظ روحی آدم داغون میشه .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نه ..ان تی آزمایشاش همه چی خوب بود تو سونو انومالی گفتن مشکل داره

ای وای چطور میگن اگه ان تی خوب بود دیگه غربالگری دوم لازم نیس،ببخشید فامیلید با همسرتون؟..هی بعد گذروندن این مدت با ویارهای وحشتناکش...انشالله بارداری بعدی به سلامت و اسونی