2777
2789
چرا مثل زایمان میاد.ولی پدر مادر درمیاد، چون تو زایمان ماما کمک میکنه ولی تو این نه. دست نمیزنن، میت ...

اره خب طبیعی دردش زیاده من یکیشو.طبیعی سقط کردم بعدش خونریزیم شدید شد مجبور شدن باز کورتاژ کردن

زندگی میکنم با قانون خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا؟مال من دو تاشون سندروم داوون بودن.یکی هم قلبش تشکیل نشد.ته هر سه بار ، بعد کلی درد کشیدن ، ر ...

اولی قلبش تشکیل نشده بود دوتاهم تو چهار ماه خودبه خود قلبشون نزد ک باعثش لخته شدن خون من بود ک دکترا تشخیص نداده بودن چهارمی هم خودم سقط کردم چون ناخواسته بود و سقط زیاد داشتم چون تحت نظر نبودم ترسیدم بزرگ بشه باز سقط بشه

چند هفته سقط کردین؟کورتاژ نشدین؟

اولی ۱۱ هفته

دومی ۱۷ هفته

سومی ۱۸ هفته.

هر سه رفتم بیمارستان اول دارو دادن کلی درد و ... ولی تهش رفتم کورتاژ کردن تو اتاق عمل.

سر اخری، تا شب درد کشیدم ، نصف جنین در اومد ، اخر هم در نیومد، بردنم کورتاژ .

دکترمو هنوز ندیدم ولی خیلی میترسم

هفته 18جنین بزرگه نمیشه طبیعی سقط کرد همون اول بگو کورتاژم کن من یکیشو ی ساعت درد کشیدم دکترم گفت میخای درد نکشی کورتاژ کنم گفتم بکن ولی یکیشو طبیعی سقط کردم ک بازم کورتاژ رفتم بخاطر خونریزی شدیدم

واقعا کورتاژ درد داره؟بیهوش نمیکنن؟

بیهوش میکنن ، ولی از اتاق عمل اومدم بیرون از شدت درد تا صبح ناله کردم ، ساعت ۳ شب تا ۵ صبح بهم مسکن ندادن گفتن نمیشه بخوری . مثل چی هم خونریزی داشتم . تازه من ۹ هفته بودم .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اولی ۱۱ هفتهدومی ۱۷ هفتهسومی ۱۸ هفته.هر سه رفتم بیمارستان اول دارو دادن کلی درد و ... ولی تهش رفتم ک ...

اون قرصارو بیمارستان هم داخل رحم استفاده میکنن هم زیرزبانی تا دهانه رحم باز بشه و به خونریزی بیوفتی تا کورتاژ کنن 

میگن کورتاژ باعث میشه تو بارداري بعدی به مشکل بخوری راسته؟

تو بارداری نه . اما ممکنه بعدش دیر حامله بشی ،البتع احتماله ، چون بدن با بدن فرق داره . من بعد کورتاژ تنبلی تخمدان گرفتم . ۳ سال بعد باردار شدم

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بیهوش میکنن ، ولی از اتاق عمل اومدم بیرون از شدت درد تا صبح ناله کردم ، ساعت ۳ شب تا ۵ صبح بهم مسکن ...

من سه بار کورتاژ شدم هیچ کدوم درد نداشتم دوتاشو بیهوش بودم یکیشم بیحسی زدن