2777
2789
من اگه نی نی دار بشم نذر کردم اسمشو بزارم حسین🥺💚

خواهرمن ده سال باردارنمیشدپدرم روخواب دیدکلی بچه اطرافشه ..گفت بابایکیش روبده به من پدرم گفت به شرطی که اسمش روبزاری حسین ..خواهرم چندهفته بعدباردارشدخداونددامنتوسبزکنه 

روح تمام پدران آسمانی شاد

لطفابراش زیارت عاشورابخون وخواسته توبگو..

اسمش علی خادم امام حسین بود🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمن ده سال باردارنمیشدپدرم روخواب دیدکلی بچه اطرافشه ..گفت بابایکیش روبده به من پدرم گفت به شرطی ...

وقتی خوندم دلم لرزید🥺❤️‍🩹

عزیزم خدا پدر بزرگوارتون رو مورد رحمت و عنایت خودش قرار بده💚

شا هم برام دعا کنید🥺

دعا کنید این ماه باردار باشم❤️‍🩹

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
از قبلش باید بری اونجا پرونده تشکیل بدی برا زایمان ؟یا نه نمی‌خواد

گلم هر بیمارستانی که بخوای بری چه دولتی چه خصوصی باید از هفته ۲۷ ام بری پرونده تشکیل بدی اگه این کار رو نکنی احتمال اینکه موقع زایمان تو زایشگاه راهت ندن خیلیه والا من خودم پارسال تو بیمارستان دولتی زایمان طبیعی کردم هم خوب بود هم اینکه از هفته ۲۷ ام رفتم تشکیل پرونده دادم و هر ۲۰ روز الی ۳۰ روز هم بهم نوبت ویزیت میدادن ماه آخری هم هر هفته باید میرفتم تا قبل از ۲۷ هفته هم پیش یه دکتر دیگه بودم 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
منکه نگفتم انتخاب نکردم استارتر گفته🙄

اههه آره راست میگی ببخشید

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
گربانت 😁

مغزم رد داده😂😂 حالم از فوت یه نفر بهم ریخته اصلن گیجم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند