2777
2789

نمیدونم کدوم تاپیک بود ولی یه جاس خوندم نوشته بود پسر عموم فلانی نمیدونم کی کی شلیک کرد به اونی که عاشقش

نمیدونم کدوم تاپیک بود ولی گفت فلانی شلیک کرد به فلانی با تفنگ

مگه میشه تو ایران دست آدم عادی تفنگ بدن راسته؟😐 نمیدونم باور کنم یا نه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره لر ها و کرد ها تو عروسی هاشون تفنگ دارن خیلی عادیه

چیییی؟خودم کردم ولی نداریم یکیو باهاش بکشن جرم نیست؟

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
چند سالته که نمیدونی کورد و لر و بلوچ و عرب و ترکمن ایران تفنگ به دستن

۱۷ والا الان از مامانم پرسیدم یه بار تو عروسی هایی که رفتیم نبوده تفنگ دست فامیلامون که ندیدیم

حتما تفنگ شکاری خیلیا دارن که

مگه جرم نیست

تفنگ شکاری باهاش یکیو بکشی نمیری زندان یعنی اون یاروعه که شلیک کرده نمیره زندان؟

۱۷ والا الان از مامانم پرسیدم یه بار تو عروسی هایی که رفتیم نبوده تفنگ دست فامیلامون که ندیدیم

کورد ارومیه پس نیستی

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
کورد ارومیه پس نیستی

نه کرد سنندج تعجب کردم والا فکر میکردم تفنگ داشتن به جز مقام پلیسا جرمه

مگه جرم نیست تفنگ شکاری باهاش یکیو بکشی نمیری زندان یعنی اون یاروعه که شلیک کرده نمیره زندان؟

چرا جرم داره

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نه کرد سنندج تعجب کردم والا فکر میکردم تفنگ داشتن به جز مقام پلیسا جرمه

خیلی جاها مثل عشیره ها حتی تو نزاع ها و . بحثاشون پلیس و دادگاه دخالت نمیکنن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
چرا جرم داره

همین دیگه