2777
2789
عنوان

ببینید این شوهر بیشعورو

311 بازدید | 10 پست

بچم مریضه من اومدم خونه مامانم دیشب شوهرم اومد اونجا بچم بد قلبی می‌کرد چون حال نداشت یه سری هم کیلو انداخت تو کاسه آش شوهرم اصلا حوصله نداره داشت از کوره دریافت بعد سر خوردن شربت بچم اذیت می‌کرد من با حوصله داشتم میدادم بهش شوهرم پیش خانواده م عصبی شد گفت نذاشتی  یه چیز بهش بگم لوسش کردی دیگه خودت میدونی من کاری ندارم منم گفتم چیکار کنم بذارم بزنیش خلاصه کلی اعصاب خوردی شد شوهرم رفت خونه من خونه مامانم صبح برگشت مثلا از خانواده م معذرت خواهی کرد ولی باز با اینهمه نصیحت بچه یه کم بدخلقی کرد باز گفت باید از یکی حساب ببره دوباره داشت بحث می‌کرد....یعنی اعصاب همه رو داغون کرد نفهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار دوتاتون اشتباهه 

وقتی یکی از والدین به بچه تذکر میده اون یکی والد نباید جلو بچه دخالت کنه و طرف بچه رو بگیره، باید تو خلوت و دوتایی در این مورد بهش تذکر بدی نه جلو بچه، وگرنه به قول شوهرت بچه دیگه از هیچکدوم از والدینش حساب نمیبره! 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کار دوتاتون اشتباهه وقتی یکی از والدین به بچه تذکر میده اون یکی والد نباید جلو بچه دخالت کنه و طرف ب ...

اون جلو خانواده م گفت منم عصبی شدم وگرنه هیچوقت جلو بچه حرف نمیزنم