2777
2789
عنوان

از مادرشوهراتون چه خبر؟ نگرانشون شدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 94 پست
فکر کنم مجرد باشم تا اخر😂🤌اخه یه شوهر خیییلی رمانتیک میخوام همه میگن مال داستاناست فقط🥴

😁😁😁مرد رمانتیک اونجوری که تو رمان‌ها هست که خب خیلی کمه 

ولی بعضی از مردها خیلی رمانتیک هستن ایشالا که یه دونه ش قسمتت بشه 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁😁مرد رمانتیک اونجوری که تو رمان‌ها هست که خب خیلی کمه ولی بعضی از مردها خیلی رمانتیک هستن ایشال ...

مررسی😁😁💃( نه نه دختر سنگین باش ذوق نکن😂🤌)

خیلی رمانتیک باشه. قد بلند. برنزه. بینی قوز دار. ریش. جدی.😂🤌💃

منو بزاره رو چشششماششش انگار آسمون پاره شده من افتادم از بهشت😂💃💃

تهشم یا سینگل به گور میشم یا یه اسی کله پز گیرم میاد😂🤌💔

چی مثلا😂

مثلا چند شب پیش ما یه مجلسی بودیم یهو یه خواستگاری ریز از من شد پاشد رفت گذاشت کف دستش

نمی فهمه این چیزا زنونن صاف رفت به شوهرم گفت

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
حالا جالبه سرکار خانم اصلا آشپزی نمیکنه شوهرش همش غذا از بیرون میگیرهبعد جالب تر اینکه هربار غذا شو ...

یا خونش نرید یا حموم میرید وسیله های حموم بزارید بیرون یا آویزون کنید چیزی رو زمین نباشه ایستاده ادرار کن سه دور به چپ سه دور به راست بچرخ توی هر چرخش پاتو به زمین بکش ببخشید ولی با ادرارت دور خودت دایره درست کن بعدم تو هر دور بگو باطل شود سحر و جادو ۶ بار باید بگی هم خودت هم شوهرت حتما ادرار کنید تو حموم یا دور تا دور خونه نمک بپاش بزار دوساعت یا بیشتر بمونه بعد جارو کن یا مدفوع سگ بیار با آطل باطل از عطاری بگیر بگو آطل باطل خودش میدونه چی بده با نمک و یکم گلاب تو یه چیزی بریز بسوزون ببر تو کل خونه دودش پر بشه هر دعایی رو باطل میکنه یا از گوگل غسل باطل السحر نمک و گلاب بخون انجام بده خیلی خوبههه تازه توام میتونی دعای زبان بند بزاری برا مادر شوهرت چون اذیت میکنه میگم از گوگل بگیر گوگل خیلی خوبه سرچ کن دعای زبان بند مادر شوهر یا دعای محبت بگیر ک دوستت داشته باشه این خیلی بهتره دوستت داشته باشه 

بخدا راست میگمتازه طبقه چهارمشون فقط کارتون و آت و آشغال ریختن توشطبقه ۳هم دست مستاجر

اگ آسانسور ندارن هر روز بگو آخییییییش از پله نمیرم بالا بیام پایین پام درد کنه آرتروز بگیرم آخییییییشششش 😂😂

اره 🥺 نمیدونی این دو سال اینجا چی کشیدم خواهر …. همسر منم گوش نمیکنه از اینجابریم بخدا خسته شدم حتی ...

الهی عزیزم انشالله درست میشه دورت بگردم تو میتونی خواهری جونم محکم باش یکبار به مادر شوهرت جلو همه با داد بگو دعوای من و شوهرم زندگی من و شوهرم به هیچکس مربوط نیستت به مادرتم همینو بگو بگو من چندبار تو زندگی شما دخالت کردم که شما میپرین وسط زندگی ما 

خدارو شکر مادر شوهرم خوبه کاری به کارم نداره بانمکه میشینه تو از بیرون بیایی بگه اینو بیار اونو بیار 😂😂 خیلی این اخلاقشو دوست دارم این بخاطر نیازش به محبته میفهمم قصد سیاست و اینا نداره خوش خنده اس میگیم میخندیم خوشحاله منو شوهرم همو دوست داریم ذوق میکنه اونم میخنده خیلی مهربونه منکه دوستش دارم اونم منو از مامان خودم بیشتر دوست داره خودش میگه غذا چی میخوری درست کنم گاهی هم من خودم آشپزی میکنم خونشونو جارو میکنم اونم ظرفارو میشوره خواهر شوهرمم خوبه کار به کسی نداره یکم مریض حاله امیدوارم زود تر خوب بشه مادر شوهرم در کل مهربونه در توانش باشه و بتونه به ما کمک میکنه دوتا فرش ۶ متری داده مال خودش بوده ولی اصلا ننداخته گفت بردارین ببرین پول نمیخواد بدین دوتا رویه پشتی محلی از اون سفیدا که روش گل و پرنده میدوزن بهم داده کادو بهم قوری و کتری داده برام همینجوری یه روسری قشنگ خریده منم عید برا مادر شوهر و خواهر شوهرم دوتا روسری قشنگ خریدم مادر شوهرم بهم پول داد گفت عیدیت خیلی خوبیم باهم امیدوارم شماهم خوب باشین با مادر شوهراتون 

2810