2777
2789
عنوان

از مادرشوهراتون چه خبر؟ نگرانشون شدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 94 پست

حالا جالبه سرکار خانم اصلا آشپزی نمیکنه شوهرش همش غذا از بیرون میگیره

بعد جالب تر اینکه هربار غذا شو خوردیم یا ۱هفته زدیم تو سر و کله هم قهر بودیم

یا اخرین بار غذاشو خوردیم رفتیم دادخواست طلاق دادیم زنیکه دعا نویس بی همه چیز

متنفرررررم ازش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرمثبتهاخه نمیشه گفت بچه مثبت😂

🤣🤣🤣🤣

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
واییی یه ساختمونینننبعد مثلا وقتی با شوهرت دعوا میکنی نمیاد وساطت؟ صداتون نمیره؟

نمیاد وسط ولی گزارششو ب مادرم میده بدبخت بیچاره … زنگ میزنه ب مادرم میگه دخترت پسرمو پیر کرد همش دعوا همش گریه ناله مادر منم ب من زنگ‌ میزنه چیشده منم مجبورم بهش توضیح بدم 

وای تو خود منی خونشون ۴طبقه است اونوقت زیر زمین ۴۰متریشو داده من متنفرم ازش

منم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ای وای چرا نرفتی بالاتر ؟؟؟

نداد بهمون

گفت یا زیرزمین یا برید هرجا میخواید بگیرید

تازه زیر زمینم برای امتحان ۱سال داده دستمون اگ ادم باشیم میذاره بمونیم

چندبار تاحالا میخواسته از همینجا بیرونمون کنه

متن۴رم ازش همچی بنامشه زور دستشه

چند روز پیش زنگ زدم گف خارسوت مرد گفتم خدا رحمتش کنه قطع کردم ،با پسرش دعوا کرده بود من خر زنگیدم عذرخواهی هرچی از دهنش اومد گف منم گفتم بفهم من تو دعوا نبودم مشکل از پسرته نه من 

2810