2777
2789
عنوان

چند روزه حموم نرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 89 پست
حالا اسی طفلکی سر کار بودهبقیه چییی

اره دقیقا من منظورم اسی نبود اون بنده خدا خسته بود‌

من تاپیک دیگه رو گفتم براشون خیلی هم عادی بود 😵‍💫

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم بدن ما خودش کافئین رو توسط هورمون ها ترشح میکنه بعدشم بله اگ مث من زیاد بخوری اینجوری میشی من ...

ای بابا چرا با خودت اینجوری میکنی. اینهمه قهوه. میگی تپش قلب هم که میگیری. نکن عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=344057839]اره دقیقا من منظورم اسی نبود اون بنده خدا خسته بود‌ من تاپیک دیگه رو گفتم براشون خیلی هم عادی بود  ...[/QUOTE

آره دیگه بعضیا خیلی عجیین🤦‍♀️

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
اینا بوی عرق نمیگیرن؟ شوهر ندارن؟

😵‍💫😵‍💫😵‍💫 بدبخت شوهره 

بخدا براشون خیلی عادی بود میگفتن حموم برای پوست و مو بده و هفته یک بار کافیه 

اخه نظافت به متاهلی و مجردی هم ربط نداره وظیفه هر انسانیه حداقل نظافت شخصی شو رعایت کنه مثلا مسواک و حمام جز واجباته 

من شمارو نگفتم عزیزم شما معلومه از خسته گی حال نداشتی تاپیک دیگه رو داشتم میگفتم به اون دوست مون

اره وگر نه خیلی حساسم مامانم نزشت برم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
[QUOTE=344057839]اره دقیقا من منظورم اسی نبود اون بنده خدا خسته بود‌ من تاپیک دیگه رو گفتم براشون خی ...

از عجیب اون ور تر‌

شانس منم همه از دسته ای بودن‌ که حموم نمیرفتن خخخخ 

همینه مترو ها بو 💩میده مردم حموم نمیرن 

از عجیب اون ور تر‌شانس منم همه از دسته ای بودن‌ که حموم نمیرفتن خخخخ همینه مترو ها بو 💩میده مردم حم ...

وای😂🤦‍♀️

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
😵‍💫😵‍💫😵‍💫 بدبخت شوهره بخدا براشون خیلی عادی بود میگفتن حموم برای پوست و مو بده و هفته یک بار ک ...

نمیتونم تصور کنم.یعنی اون عرق و چربی که یک هفته بمونه برای پوست ‌و‌ مو مفیده؟ صبح ها صورتشونو میشورن؟

😷😷بد میگیم چرا مترو و اماکن عمومی بو میده خب لامصبا برید حموم بو 💩تون خفه مون کرد

نه باید هفته ای یه بار رفت به موهات آسیب نرسه😶😂🤦‍♀️

نمیتونم تصور کنم.یعنی اون عرق و چربی که یک هفته بمونه برای پوست ‌و‌ مو مفیده؟ صبح ها صورتشونو میشورن ...

وای وای بیین من چی کشیدم تو تاپیک رسما بو گندشون به دماغم میخورد 

منم نمیتونم تصور کنم یه زن اونقد شلخته باشه که هفته یک بار حموم کنه اونم تو تابستون 

بعد جالبه به من حمله کرد که چرا هروز دوش میگیری مگه اردکی کچل میشی  همون هفته یک بار عالیه