2777
2789
عنوان

چند روزه حموم نرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 89 پست
نه باید هفته ای یه بار رفت به موهات آسیب نرسه😶😂🤦‍♀️

💩💩🤢دقیقا 

ایش 

بخدا این سایت شهر عجایبه 

چند وقت پیش هم یکی تاپیک زد اکثرا گفتن هفته یک یا دوبار حموم می‌رن 🥴

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💩💩🤢دقیقا ایش بخدا این سایت شهر عجایبه چند وقت پیش هم یکی تاپیک زد اکثرا گفتن هفته یک یا دوبار حمو ...

وای نگو حالم بد شد

اینا دیگه کین بابا😑

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

اولشه سختته. بعد چند ماه دستت میاد و عادت می‌کنی سعی کن زمان بندی کنی تا به کارات برسی حداقل به نصفشون برسی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
وای نگو حالم بد شداینا دیگه کین بابا😑

دیگه ببین من بدبخت چه حالی شدم 💩 تازه به من حمله کردن 

بخدا جدی جدی داشت باورم میشد ک من مشکل دارم هروز میرم 

همون هفته یک بار خوبه 🤣🤣

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دیگه ببین من بدبخت چه حالی شدم 💩 تازه به من حمله کردن بخدا جدی جدی داشت باورم میشد ک من مشکل دارم ه ...

نی‌ نی سایت است دیگر😂🤦‍♀️

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

قبل اینکه بری سرکار حوله ات بزار پیش حموم

وقتی از سرکار اومدی حتی لباساتو عوض نکن مستقیم برو تو حموم حوله ات هم ک اونجاس بعد بیا بخواب

منم قبلل اینجوری بودم این کارو میکردم

التماس دعا
میتونن الان ازت روغن مایکل جکسون بزنن باهاش دوکیلو بادمجون سرخ کنن😐

هی با مایکل شوخی نکنید به من هر چی میخواد بگید💔

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند