2777
2789
عنوان

دختر نکبت مسافرتو داره کوفتم میکنههههه کمک کنیدود

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 36 پست
شما باید توی این سن اونقدر ابهت و اعتماد به نفس داشته باشی که دو تا بچه ۱۰ ساله ازت حساب ببرن نه این ...

۱۵ سالشونهههه

میگم میرن تو اتاق فامیلی شروع میکنن به خندیدن و درو میبندن 

بعدشم فقط اونا نیستن کلا بیشترشون از من خوششون نمیا درصورتی که اولین بار منو میبینن

من که میرم تو اتاق وسیله بزارم ساکت میشم 

بعدشم فقط اونا ۱۵ سالشونه زنای دیگه که بالای ۳۰ سالن چی

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
۱۵ سالشونههههمیگم میرن تو اتاق فامیلی شروع میکنن به خندیدن و درو میبندن بعدشم فقط اونا نیستن کلا بیش ...

خوب حتما یک رفتاری داری که بقیه رو از خودت میرونی 

احتمالا رفتاری داری که بقیه نزدیکت نمیشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گوشیم به دستم پیوند خورده چجوری جا گذاشتی

ت شارژ مامانم در اتاق هارو قفل میکنه واسه همین کلا یادم رفت 

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
خوب حتما یک رفتاری داری که بقیه رو از خودت میرونی احتمالا رفتاری داری که بقیه نزدیکت نمیشن

نه عزیزم اصلااا کلا از وقتی که من وارد خونه شدم اینطوریه

از روز مهمونی که اولین باره منو دیدن اینطورین 

من اصلا حرف نمیزنم یه گوشه ساکت میشینم بعضی وقتا با مامانم همین به خدا

نظر یه بچه ده ساله واست مهمه؟

۱۵ سالشونهههه

میگم میرن تو اتاق فامیلی شروع میکنن به خندیدن و درو میبندن 

بعدشم فقط اونا نیستن کلا بیشترشون از من خوششون نمیا درصورتی که اولین بار منو میبینن

من که میرم تو اتاق وسیله بزارم ساکت میشم 

بعدشم فقط اونا ۱۵ سالشونه زنای دیگه که بالای ۳۰ سالن چی

شاید تصورت اینه. آخه چه دلیلی داره از تو خوششون نیاد؟

وا مگه شما متوجه نمیشین وقتی یه جمعی از شما خوشش نمیاد؟

دختره زل میزنه توی چشمام همینطوری

یا مثلا داشتم به گربه لبخند میزدم اخم کرد نمیدونم منم