2777
2789
عنوان

زنداداشم خانواده مو اذیت میکنه

229 بازدید | 17 پست

زیر لفظیش سرویس بود دوران آشنایی یه انگشتر  نامزدی یه انگشتر حلقه هم جدا عید نوروز انگشتر عید قربان ده میلیون لباس شب یلدا بهترین لباس ها الان مامامم دیدم خیلی ناراحته میگم چیه میگه داداشت زنگ زده پریده به من عید غدیر چرا کاری نکردید برای زنم دیروز پریود بوده چرا بهش توجه نکردی در حالی که مامانم میگه قرص آهن خوراکی همه جی بهش دادم مامانم حرص می‌خورد گفت هر شب خونه پدر زنشه توقع بیجا داره خرج تراشی میکنه بابات باید پول بده کلی وسیله برای خونه پدر زنش خریده الانم داداشم یه مریضی گرفته هروقت مامامم میگه برو دکتر خانوم بهش بر میخوره تو مهمونی محل مامانم نمیده بعد خونشون میره خوبه باهاش داداشم گفته بهترین غذا تا باید جلوش بزاری منم به مامانم گفتم تقصیر خودتونه هرچی گفت گوش دادید چه خبره گفت دیگه محل نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مقصر اصلی داداشته اول و آخر 

وقتی انقد رو میده اینجوری هم میشه 

کدوم مادرشوهر تو پریود عروسش بهش باید برسه؟! 

یعنی پسر من اینجور بشه میزنم دهنش بخدا 

هرچی حدی داره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

محبت که از حد بگذره نادان خیال بد کند خانواده معمولا به خاطر پسرشون کوتاه میان ولی به نظرم من باید کلا نادیده بگیری یعنی کلا به اینجور عروس محل ندی 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
محبت که از حد بگذره نادان خیال بد کند خانواده معمولا به خاطر پسرشون کوتاه میان ولی به نظرم من باید ک ...

منم میگم محل نده به مامانم گفت تا الان خوب بودم کوتاه اومدم دیگه محلش نمودم 

چرا پسرا وقتی ازدواج میکنن اینجوری میشن

همیشه نظرم اینه که اولویت با زنه ولی بعصی وقتا آدم چیزایی میبینه و میشنوه تعجب میکنه 

برادرشوهر من ۴ ساله زن گرفته اون روز خونه ی مادرشوهرم بودیم  برگشته به مامانش میگه چرا لوبیاهای قرمه سبزی قرمزن؟؟ من زنم و مادرزنم با لوبیای دیگه میپزن

یکی نیست بگه بیشعور ۲۰ سال لوبیا قرمز تو خورشت خوردی الان چون زنت با لوبیا چیتی میپزه باید از مامانت ایراد بگیری؟! 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ای کاش از اول باهاش حرف میزدین بشرطی میاین خواستگاری که همه چی بعهده ی خودش باشه و اینو به عروس هم میگفتین تا توقع بیجا نکنه الانم بهش بگید کاراشونو بکنن بعد از محرمو صفر عروسی بگیرن قرار نیست تا ابد هرعیدو یلدایی بخواین کادو ببرید