2777
2789

کسی هست که کنکور داده باشه یا آگاهی راجب منابع کنکور داشته باشه ؟

کنکوری ۴۰۴ ام میخام منابعمو بخرم چند روز دیگه اگه میتونید کمکم کنید نمیخام منابع نادرست بگیرم که چند وقت دیگه پشیمون شم کسی اگه منابع با توجه به هر درسی سراغ داره بگه سطحش هم در سطح همون کنکور باشه نمیخام خیلی پایین یا خیلی بالا باشه عادی مثل کنکور ✅❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم انسانیه خیلی سبز و مشاوران میزنه

مهروماه جیبی هم داره راضیه

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷

برای ریاضی میکرو خیلی خوبه سطح متوسط رو به بالا 

عربی هم گاج 

جامعه مشاوران 

فنون خیلی سبز 

روان مهروماه و مشاوران خوبن هردو

فلسفه مهرو ماه

اقتصاد خیلی سبز 

تاریخ و جغرافی هم خیلی سبز تستاش نزدیکه

برنامه سیب ترش رو نصب کن ، پایه و رشته تحصیلی ات رو  وارد کن ، یه قسمتی داره به نام تحلیل منابع ، اونجا برای هر درس یه ویدئوی وجود داره که منابع کمک اموزشی رو با توجه به سطح ات  بهت معرفی میکنه 

موفق باشید 🤍

برای ریاضی میکرو خیلی خوبه سطح متوسط رو به بالا عربی هم گاج جامعه مشاوران فنون خیلی سبز روان مهروماه ...

فلسفه و منطق مهروماه دو جلده جلد اول درسنامه مبلغش زیاده ولی اگه تهیه کنی مطمن باش بالای 40 درصد میزنی 

جلد دوم هم تست 

میشه بگی کدوم درسا و چه منابعی میزنه

اقتصاد مشاوران

جغرافیا منتشران

بقیه خیلی سبز 

تاریخ و روانشناسی مهروماه جیبی داره

البته روانشناسی خیلی سبز هم داره

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
دمت گرم دیگه چیزی موند؟

نه همه رو گفتم 

تست هم استاندارد بزن تست های سنجش قبل کنکور خیلی کمکت میکنه 

اگه واقعا میخونی به جای پول قلمچی و گزینه دو و.... 

منابع خوب بگیر خودت بخون 

اگه فک میکنی از پسش بر نمیای برو قلمچی 

هرچند من بازم میگم یه برنامه روتین و دقیق و صد البته مداوم خیلی بهتر هزارتا هزینه هنگفت برای این کلاسای کمک اموزشیه