2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا پرستاری یا معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 125 پست
ببین من فکر اینجاهاشم کردم اگه همچین قصدی داشته باشی میتونی پرستاری آزاد ورودی بهمن بری اون جوری تا ...

همه شهرا 12 تومنه ؟

مرخصی میدن مگه از اول ترم نرفته ؟؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه ؟؟ چطور ؟!

پرستاری رو مطمئن نیستم ولی من یه رشته دیگه روزانه سراسری قبول شده بودم گفتن میتونی ترم اولو بخونی بعدیو مرخصی بگیری که من کلا نرفتم 

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤
2805
من بی علاقه اومدمو دارم زجر میکشم تکلیف چیه؟مث شما خوشبخت نبودیم قبول شیم پزشکیواقعا حس میکنم حیف شد ...

دوستاني داشتم كه در كنار معلمي رشته مورد علاقه شون با برنامه ريزي دقيق قبول شدن و شادي رو به زندگيشون هديه دادن

من بی علاقه اومدمو دارم زجر میکشم تکلیف چیه؟مث شما خوشبخت نبودیم قبول شیم پزشکیواقعا حس میکنم حیف شد ...

هزینه انصراف فرهنگیان واقعا سرسام آوره واقعا امیدوارم اوضاعت بهتر شه

پرستاری رو مطمئن نیستم ولی من یه رشته دیگه روزانه سراسری قبول شده بودم گفتن میتونی ترم اولو بخونی بع ...

خب همون ترم اول کلی تایمت می‌ره 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
هیچ کس نمی تونه بهت بگه که بمونی برای سال بعد می خونی یا نه؟ هر کسی از روی خودش می گه... ولی این دو ...

این دو تا رشته رو گفتم چون با رتبه الانم میتونم اینا رو تضمین کنم ک قبولم بقیه رشته ها اینکه قبول شم یا ن در حد حدسه

منظور حرفم این نبود که خونده یا نخونده یه مشکل اساسی واسش پیش اومد وگرنه کسی که پزشکی میاره آدم تنبل ...

ترازش خیلی لب مرزی بوده احتمالا

الان تراز 9 و خورده ای ایشون لب مرز نیستش برای پرستاری و فرهنگیان. بیشتر متقاضیان فرهنگیان رنج 7 و خورده ای دارن. به نظرم اگه بمونه سال بعد همین رشته ها رو میاره باز. حتی اگه بمونه و فقط و فقط ترمیم بزنه و سر جلسه کنکور نره، میتونه پزشکی دولتی بیاره.

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 
هیچ کس نمی تونه بهت بگه که بمونی برای سال بعد می خونی یا نه؟ هر کسی از روی خودش می گه... ولی این دو ...

از رو راحت و دوری از محیط بیمارستان چیدم 

اصلا تحمل کار کردن تو بیمارستان رو ندارم پس یا دارو یا دندون ک دندون در آمدش بهتره پس دندون رو اولویت قرار دادم تو ذهنم

2810