2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا پرستاری یا معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 125 پست
آخه از طرف دیگه هم ک نگا میکنی میبینی یازدهم هتی امسال اکثرا نهایی رو خیلی بد شدن و به احتمال قوی سا ...

با این تفکر بمون وگرنه حسرت میخوری

منم حدود 2-3 هزار شدم و احتمال زیاد میمونم چون رشته دیگه ای اصلا نمیتونم تصور کنم برای خودم

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید سال بعدش ارزش تراز پارسالش کم بشه و به درد نخور شه

تراز کنکور طی این چند سال نسبتا ثابت بوده

اون درصده که کم و زیاد میشه

جدا از این، ظرفیت رشته های کادر درمان هر سال بیشتر از پارساله

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 
2805
با این تفکر بمون وگرنه حسرت میخوریمنم حدود 2-3 هزار شدم و احتمال زیاد میمونم چون رشته دیگه ای اصلا ن ...

منم میدونم اگه امسال برم یه رشته ای بخونم و بیخیال کنکور شم تا آخر عمر سرزنش میکنم خودمو

ترازت خیلی عالیه پزشکی شهریه پرداز شهر خوب و اکثر شهر ها دولتی میشد اورد قبل اینکه تاثیر معدل بیاد م ...

اره چند جا تخمین رتبه اینا زدم اما خب معدلم قطعی معلوم نیست پس به نظر خودم همون پرستاری میارم یا خیلی زور بزنم پزشکی تعهدی شهر دور ک پزشکی هم نمیخوام 

فقط دندون و دارو خوشم میاد

تراز کنکور طی این چند سال نسبتا ثابت بودهاون درصده که کم و زیاد میشهجدا از این، ظرفیت رشته های کادر ...

نمی‌دونم دوست من پارسال پزشکی آزاد آورده بود پشت مونده امسالم هیچی نخونده میگم از تراز پارسالت میتونی استفاده کنی گفت ارزشش کمتر شده مشاور گفت نمیاری 

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤
نمی‌دونم دوست من پارسال پزشکی آزاد آورده بود پشت مونده امسالم هیچی نخونده میگم از تراز پارسالت میتون ...

خب مشکل از خودشه که نخونده

کسی که میدونه نمیخونه نباید پشت بمونه

ببخشید ی سوال داشتم من نهم ی تجدید دارم و باید شهریور امتحان بدم این وسط چطوری درخواست تایین رشته مجدد بدم چون هدایت تحصیلی شهریور میاد !؟ به نظرتون منی که تجدیدی دارم تیرماه هدایت تحصیلی میدن 

نمی‌دونم دوست من پارسال پزشکی آزاد آورده بود پشت مونده امسالم هیچی نخونده میگم از تراز پارسالت میتون ...

اره ارزش تراز ها هر چی مال قبل تر باشه کمتره 

چون سطح سوالا و امتحانا فرق داشته کلا پشت بمونی باید همه چیو عین یه دوازدهمی از اول امتحان بدی

2810