2777
2789
عنوان

فامیل پدری یا مادری . . . ؟😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست

یه عده از خانواده پدری با یه عده از خانواده مادری 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نام خدا هیچ کدوم نه خانواده مادری ن خانواده پدری ن خوانده شوهری🤣🤣🤣

نه این وری نه اون وری😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
گزینه هیچکدوم نداریم؟

نه نه نه

چرا‌چرا چرا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
هیچکدوم ، تا قبل فوت مادربزرگم مادری اما الان .‌...

وای منم میترسم

نکنه مادربزرگم فوت شه …؟

🥲…

خانواده مادری تا وقتی مادر هست خوبن باهات اما وقتی مادرت نیست روی واقعیشون و نشون میدن و اون موقع این که خانواده پدری تازه محبتشون به چشمت میاد .....چون تجربه کردم میگم 

موافقم مثلا من عاشق خاله هامم از داییم متنفرم

منم دوتا خاله بیشتر ندارم😔😂یکیشو از همین الان بگم مادرشوهرمه

۵ تا دایی دارم 

۲ تاشون خوبن و پایه بقیش به درد زنش میخورن