2777
2789
عنوان

خانوما‌ بیاید یه لحظه ( سرگیجه‌ )

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 51 پست
قلب درد دارم سر درد هم بعضی موقع تپش قلب هم شبا وقتایی کت استرس میگیرم یا گریه میکنم

احتمالا فشارخون داری

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان‌ باید چیکار کنم عزیزم ؟ از کجا بدونم واقعا دارم فشار خون

حوصله داشتی تایپیک سرگیجه دختر منو بخون توضیح دادم 

فشار خون باید بری دکتر میگیره و یک دستگاه میبنده ۲۴ ساعت فشار رو کنترل میکنه ببینه هست یا نه

فعلا امضا ندارم
ازمانش دادم عزیزم دکتر گفت کم خونی نداری چکاپ‌ کامل

متخصص گوش و حلق و بینی رفتی؟

احتمال زیاد از مایع گوش میانیته 

خودمم چند ماه همین جوری بودم و چون این جور مواقع که می افتادم و سر گیجه داشتم همیشه فشارم رو ۷، ۶ بود فکر میکردن از فشار پایینه تا چند ماه قبل که روزی چند بار غش میکردم، بخدا دو سه روز بود از صبح تا شب دکتر بودم و ولی آزمایش و ام ار ای و هیچی نبود تا رفتم متخصص گوش و حلق معاینه کرد و گفت از مایع گوش میانیته بهم دو بسته قرص داد خوب خوب شدم

الان‌ باید چیکار کنم عزیزم ؟ از کجا بدونم واقعا دارم فشار خون

هروقت ایمجوری میشی برو فشارتو چک کنن

اما دستگاه فشار بخر تو خونه داشته باش

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
2810