2777
2789
عنوان

كتاب خوان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 94 پست
جدیدا هنر شفاف اندیشیدن و چقدر ما خوبیم رو خوندم که جفتش روانشناسیه . اگه روانشناسی دوس داری عامه

عه من هنر شفاف انديشيدن رو منم دارم ولي نخوندم 

خدايا كمي آرام تَر امتحانم كن باور كن خستم...

دوستان اینایی که اسمشو مبگم خیلی خفنن. اگر خواستید خلاصشم بهتون میگم.

اسرار دخمه شاپور 

۵ نفری که در بهشت ملاقات می کنید 

زیبارویان شهر هزار و یک شب

شبهای سرای

خواجه تاجدار

زندانی قلعه قهقهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه من هنر شفاف انديشيدن رو منم دارم ولي نخوندم 

منکه خوندم خوب بود. الانم میخوام ملت عشق و یخونم نظرات ضد نقیض زیاد داره ولی فک کنم به خوندش میارزه

خدایا خودت اوضاع منو مرتب کن کاری از دست خودم برنمیاد.
یه رمان دیگه هم هست تاریخیه خودم نخوندم ولی تعریفشو شنیدم کیمیا خاتون راجب زندگی دخترخونده مولاناهست ...

واي چقدر كتاب هاي جذابي ميدوني

منکه خوندم خوب بود. الانم میخوام ملت عشق و یخونم نظرات ضد نقیض زیاد داره ولی فک کنم به خوندش میارزه

ملت عشق دقيقاً چيه داستانش ؟

دوستان اینایی که اسمشو مبگم خیلی خفنن. اگر خواستید خلاصشم بهتون میگم. اسرار دخمه شاپور  ۵ نفر ...

چه جذاب چه جذاب 

من کتاب خانوم و چند ماه پیش خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم فکرمو حسابی مشغول کرده بود خیلی قشنگ و البته غم انگیز بود ماجرای نوه ی مظفرالدین شاه و اتفاقات و تحولاتی که بعد از مرگ پدربزرگ و پس از اون سقوط قاجار و فرارشون به روسیه و دیگرکشورها افتاد و تعریف میکنه نظر ادم و درمورد زنان قاجار تغییر میده

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...
من کتاب خانوم و چند ماه پیش خوندم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم فکرمو حسابی مشغول کرده بود خیلی قشنگ و ا ...

واي چه جالب !

من پایه گروه های کتاب و کتابخوانی هستم لذت عجیبی میبرم از کتاب خوندن 

کتاب پرنده خارزار خیلی جذاب بود یکی از بهترین کتاب هایی بود کخ خوندم حک میشه تو ذهن و فکر ادم

کتاب بلندهای بادگیر از امیلی برونته هم خوب بود

کتاب ویلِت از شالوت برونته خوب بود 

کتاب پر و خوندم بنظرم در سطح نوجوان ها بود

کتاب جانِ شیفته رو دارم میخونم بسیار طولانیه الان جلد دوم هستم ۴ جلده در مورد یه زنه که بر علیه جو و عرف جامعه عمل میکنه وکتاب اطلاعات جالبی بهت میده در مورد زنان اوایل قرن ۲۰ ولی خوب خیلی طولانیه

کتاب صدسال تنهایی وهم جالب بود برام 

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...