2777
2789
عنوان

مادر بزرگم چرا اینطوریه

111 بازدید | 9 پست

مادر بزرگ من شیش تا خونه تو رشت داره کلی زمین و دو سه تا مغازه و پنج شیش میلیارد پول و یک کیلو طلا حالا دیشب اومده خونه ای عموم میگه میخوام همه ای اموالمو بدم به عموتون بعد عمم و بابام صداشون دراومده میگن پس ما چی این همه سال زحمتتو کشیدیم میگه شما بدرک عموتون واجبه حالا عموم سه تا خونه داره با دوتا ماشین دقت کنید بابای من و عمه ای من کلی واسشون زحمت کشیدن حالا این زنیکه میخواد همرو بده به عموم ما ام گفتیم بدرک ولی عموم اصلا حتی بهشون سر ام نمیزد الان همه چیو میخواد بگیره

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد به خاطر بچه ای برادر زاده ای زن عموم از رشت اومدن تا اینجا یه سر خونه ای ما نیومدن دیشبم که اونطوری گفتش صبح زنگ زده به مامانم میگه چقدر شما لوسید پاشید بیاید اینجا مامانم گفت ما نمی‌آیم اونجا با اون حرفی که دیشب زدید و یزرع برامون ارزش قائل نشدید بیاید خونمون ما برای چی بیایم 

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

میدونستی اگه تو سن بالای ۶۰ یا ۶۵ اموالشو ببخشه به یکی. بعد فوت وراث میتونن پس بگیرن. بعنوان هبه درنظر گرفته میشه مگر اینکه پولی رد و بدل شده باشه و قید کرده باشن

ای پیرزن پرحاشیه

حالم ازش بهم میخوره ۱۰۰میل پول عملش دادیم میگفت وظیفتونه 

کاری بهدمنطقش ندارم اما به هر حال دیگه مالش هست و میخواد بده به اون حتما برای خودش دلیلی داره.

دلیلش چیه؟اون زن عموی عفریتم میخواست اونو بکشه لابد دلیلش اینه 

میدونستی اگه تو سن بالای ۶۰ یا ۶۵ اموالشو ببخشه به یکی. بعد فوت وراث میتونن پس بگیرن. بعنوان هبه درن ...

مطمنی عموی من توسن 66خونشو به اسم زنش انتقال داده البته رسمی تومحضر انتقال سند زده الان دخترعمو وپسرعموم بعدفوت عموشون میتونن خونه رو پس بگیرن

مطمنی عموی من توسن 66خونشو به اسم زنش انتقال داده البته رسمی تومحضر انتقال سند زده الان دخترعمو وپسر ...

فکر کنم اگه قید نکرده باشن که مبلغی بینشون جا به جا شده بتونن پس بگیرن. باز با یه وکیل صحبت کنید ولی اگه بعنوان هبه یا همون هدیه باشه احتمال زیاد میشه پس گرفت.