2777
2789
عنوان

تاخیر پریود به جز بارداری

33 بازدید | 8 پست

اگه پریودمون به هر علتی عقب بیفته و حامله نباشیم ی روز قبل آزمایش دادم منفی بود 

مگه وقتی به علت کیست یا هر چی پریود عقب میفته درد نداریم؟ پس چرا من الان چهار روز تاخیر دارم ولی هیچ علامتی جز یکم ورم ندارم نه دردی نه هیچی 

اول همین ماه هم آزمایش هورمونی دادم 

پرولاکتین بالا نداشتم 

Fsh 4 

Lh 2

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم

خیلی چیزل دخیله یه غذا خوردن عوض شه تغییر میکنی منم این ماه تاخیر دارم همش لک پریود نشدم هنوز خیلی ادم عصبی میشه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ماه خیلی فشار عصبی داشتم 😓

خب دقیقا برای همینه هر تنشس پریود رو مختل میکنه ممکنه بخاطر همون تنش تخمک گذاری نداشتی یا دیزتر داشتی بهرحال تاخیرش تا ۸ روز اوکیه بعد اون تاخیر به حساب میاد

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خب دقیقا برای همینه هر تنشس پریود رو مختل میکنه ممکنه بخاطر همون تنش تخمک گذاری نداشتی یا دیزتر داشت ...

نه هنوز ۸ نشده ولی چون مرتبط نگران شدم

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم