2777
2789
عنوان

فردا عقد خالم هست تو محضر باید برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولشون کن بیخیال شم بهتره اگه هم ی اتفاق افتاد از چشم من میبینن

نههههههههههههه وقتی یک کاری و دوست داری انجام بده چراانقدر نظر بقیه مهم واونا باید تاییدت کنن و تصمیم بگیرن یاد بگیر تو زندگی قوی باشی بعدا بقیه میگن اره ای کاش میومدی وفلان اما این شمایی که همیشه این اتفاق یادت میمونه 

والا همه ی حرفی میزنن بعد که رفتن عقد کردن پدربزرگم میاد میگه زهرا تو چرا نبودی از دستت خیلی ناراحتم ...

برو بی خیال اصلا به اینحرفا توجه نکن برو کیف کن عقد خالته ها

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خودم که دوس دارم برم اما شلوغ میشه

عزیزم یه‌پیام طولانی برات نوشتم که تاپیکتون تعطیل شده بودگفتم شماهم بهش بگواتفاقارل دوستای منم بدون رابطه همه‌کاربراشون میکنن وباهم شادن حتی میگن هرچیزی وقتی داره وبه دوستام میگن من‌توروواسه یه عمرمیخوام ....خلاصه شماهم ازاین زاویه بگوالبته نظراصلیم این هست که کات کنی چون طبق تجربه اینطورروابط که اول وابستگی ایجادمیکنن وبعدخواسته اصلیشون روبه شیوه های مختلف مطرح میکنن وطلبکارمیشن به عاقبتی که دخترخانم دنبالش هست(ازدواج باعزت وسلام وصلوات)ختم نمیشه وقطعااسیب های روحی وجسم زیادی براش ایجادمیکنه برات دعامیکنم تصمیم درستی بگیری