2777
2789
عنوان

چه کلاسی واسه دختر۴ساله مناسب تره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست
همسزتون درست میگه،حالا دفاع شخصیم نه ولی کاراته و تکواندو هم میتونه بره،اینده دار هم هستولی ی سوال م ...

نه😂😂اگه تنها باشه ممکنه ولی اونجا کلی ادم هست مربی هست غریق نژاد هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا ورزش ها عالیهدفاع شخصی براش زوده😐دختره 4، 5 ساله برای دفاع شخصی یکم سنش کمهمیتونه بزرگ تر بشه ...

یکی از دوستان گفتن تا۵،۶سالگی ڗیمناستیک ادامه بده دیگه ان شاالله بعدش میفرستم دفاع شخصی 

به نظرم شنا ببرم من دخترم و میبرم شنا اصلا روحیه اش عالی شده

من شنارو بخاطر آبش نمیبرم. از استخر حس بد میگیرم احساس میکنم آبش تمیز نیس. البته من همچین حسی دارم

چه ربطی داره😂خیلی از شناگرا تو دریا غرق شدنهمش که استخر نی

وا😐😐😐احتمال غرق شدن کسی که بلده خیلی کمتر از یه تازه وارده بعدم گفتم اگه تنها باشه ممکنه 😐😐😐

من شنارو بخاطر آبش نمیبرم. از استخر حس بد میگیرم احساس میکنم آبش تمیز نیس. البته من همچین حسی دارم

ببین منم همین فکر و میکردم 

ولی شوهرم گفت اون آب کلی ضد عفونی کننده میریزن بهش 

و اینکه گفت اگه بدونی همین آبی که میخوری یا مواد غذایی که میخوریم پاک و مطهر نیستن دیگه انقدر سخت‌نمیگیری 

چون سخت بگیری نفسم نمیتونی بکشی 

وا😐😐😐احتمال غرق شدن کسی که بلده خیلی کمتر از یه تازه وارده بعدم گفتم اگه تنها باشه ممکنه 😐😐😐

اصلا متوجه نیستین من چی میگم،زیاد دیدم حتی تو استخر😂اوکیه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗