2777
2789

جوری داغ ببینی که دیگه نتونی کار کنی گند بزنی به سلامتی مردم 

رفتم دندونپزشکی دو تا دندون سالمم تراشیده احمق

بعد میگه بیا اینارو کاور کنم برات 

میتونم شکایت کنم دیه بگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتما برو اول مدرک جمع کن بعد اقدام کن 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

چه سر صبحی نفرین میکنی 

اونم بی چندتا بی گناه

مگه بچه هاش و خانواده اش

دندونات و خراب کردن😐😐😐

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

کاری به نفرینت ندارم ..بدم میاد دندونپزشکایی که اسم الکی در کردن دندون سالمو خراب میکنن پر کردنشون بببخشیدا چرت ترین و مزخرف ترین مواد میزنه دوماه میریزه چه قدرم پول کارای چرتشونو میگیرن من فقط ابنو میگم این پول خوردن نداره.. اینم دکتر الان خوشا اون روزا یه دندون پر میکردیم حداقلش سه سال میموند موادش ..

مگه واسه چی رفته بودی که دندون سالمو تراشیده؟

خودت متوجه نشدی کدومو داره کار میکنه روش؟؟

شکایت یه پروسه هزینه برو زمان بره برو مطبش یکم کولی بازی درآر و بگو شکایت میکنم خسارت بده

من سه سال و نیمه از یه دندون پزشک شکایت کردم که ارتودنسی کرده بود ولی نصفه ول کرد رفت و دندونای تراشیده رو گردن نمیگرفت چقد پول نظام پزشکی دادم چقد پول کمیسیون دادم و الان دو درصد دیه برام زدن ولی هنوز نگرفتم اون پولو