2777
2789

چقدر خاله زنک شدین تو مسائل جنسی زنا هم دخالت میکنید  در مورد رنگ مو  و لاک ناخون نظر میدید  

در مورد حاملگی و میکاپ نظر میدید

حداقل رو اسم کاربری تون بنویسید مرد هستید آدم حواسش نیست یه چی میگه 

کاربری دست دو تا دوست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی پررو عن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من نوشتم

یه عکس مردی هم بزار عکست زنه 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
چه جور درست کنم؟

نمیدونم بخدا ولی یه عکس برا پروفایلت بزار 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
من یه بار ایقد با یکیش درددل کردم تو یه تایپیک جنسیتش نوشته بود زندرخواست دوستی داد پذیرفتم میگه ببخ ...

اخیی چ حسی داشتی😂😂🤕

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
هنگ کردم کلا🤣🤣نمیدونی من چقد باهاش تو اون تایپیک درددل کردم خدا لعنتش کنه

😂😂😂😂😂واییی

دیگه اعتماد نکن😂😂😂

از کل زندگی میگی بعد طرف پسر هست 

😂😂اخه از همون اول بگو عه🤕😬

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
2810