2777
2789

همونم که عاشق یه پرستاره 

وای امروز یعنی الان از اونجا اومدم رفتم درمانگاه 

دیدم اینم هستتتتتتتتتت  واسه مامانم امپول زده  گفت مامانت خوب شد قبلا هم رفته بودیم واسه یه مشکل دیگه منم با لبخند ملیح گفتم اره خوب شد 😭😭😭😭😭

وای اصلا انتظار نداشتم ببینمش 😭😭😭

مث همیشه خوشتیپپ  بود  دیگه اونم  هی هر طرف میرفت به من نگاه میکرد 

انگار میخواست چیزی بگه یا من توهم زدم ولی نگفت حتی اخرش که میخواستم بیام خونه هم نگام کرد

ولی هیچی نگفت با همکارش کلی خرف زدیم وووو 

حتی شمارمو گرفت همکار خانومش چون منو میشناس    تیپم کلا مشکی با روسری ابی توسی  کفشام سفید موهام وسطش فرق باز کرده بودم  رژ مدادی قهوه ای ترکیب صورتی  چشمام یکمممم سرمه زده بودم کرممم کرم بی رنگ سفید یه ذرع   زده بودم که از حالت زردی بیاد بیرون خدااااااا یعنی  یعنی  میشه از من خوشش بیاد دلم میخواست حرفی بزنم ولی نزدم نمیخواستم حرکتی ضایع بزنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭میخوام به همکارش بگم امارشو دربیارم 😭😭😭😭😭😭 چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا اینقدر جزییات روگفتی دختراحساس کردم دارم رمان میخونم😐😂

😭😭😭😭درست وقتی که من بیخیالش شده بودم دیدمش 

باز حالم خرابع باز من نمیتونم اروم بشم 😭چرا خدا با من این کارو میکنه

😭😭😭😭درست وقتی که من بیخیالش شده بودم دیدمش باز حالم خرابع باز من نمیتونم اروم بشم 😭چرا خدا با م ...

شاید چون قراره مال‌تو شه:)

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
به همکارش نگو شاید بهش بگه ابروت برهاگه میخای متوجهش کنی نامحسوس رفتار کناصلا ابراز نکن دوسش داریبه ...

من اینقد نامحسوس رفتار کردم  خیلی خیلی خودمو  عادی میگرم ولس تو دلم اشوبه اشوب

زن خیلی خوبیه 

2810