2777
2789

؟

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

همش خیلی خوب ولی پوستم کنده شد اینقدر باهاش کار کردم 

کاردستی و هر کاری معلم گفت تقریبا انجام دادم

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله تا ششم انگار همه ی بچه ها تیز هوشن ۹۰ درصد کارنامه ها فیک و خیلی خوب هستش

نگوووووو,🥲

-خدا
همش خیلی خوب ولی پوستم کنده شد اینقدر باهاش کار کردم کاردستی و هر کاری معلم گفت تقریبا انجام دادم

افرین عزیزم خدا حفظش کنه 

خیلی خوب یعنی امتحان هاشون رواصلا غلط نداشتن؟

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
افرین عزیزم خدا حفظش کنه خیلی خوب یعنی امتحان هاشون رواصلا غلط نداشتن؟

امتحان که نگرفتن 

اول امتحان ندارد 

توصیفی هست 

یک شعر باید حفظ می‌کرد یک سوره کاردستی ها کاربرگ های هر هفته دیکته اخرش غلط نداشت هر شب دیکته میگفتم 

ریاضی هم یدونه داشت 

علوم کاردستی 

نگارشش یادم نیست 

هم خودم به شدت کار کردم هم فیلیمو مدرسه 

الآنم برای تابستون مدرسه یه کتاب تمرین داره اونو کار میکنم 

معلم هم تو گروه روخوانی و تمرین برای تابستون می‌فرسته انجام میدهیم می‌فرستیم تو گروه 

-خدا

خیلی خوب ،،کلا من از پنج سالگی بجا پیش گذاشتم مکتب و اتوماتیک وار رو املاش اثر مثبتی گذاشت و به طبع ریاضیشم خیلی خوب شد 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
والله بخدا اکثرا خیلی خوب میگیرن مگر اینکه بچه ای واقعا درس بلد نباشه و نخونده باشه

دهنم صاف شد آول مخصوصا پسر هست نسبت به دخترا شیطون و سربه هواترند 

-خدا

خیلی خوب اما پدر جد و آبادم درومد.

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
استارتر بچت چطوره درسش ؟

عزیزم خداروشکر اونم خیلی خوب شد

ولی میگفت مثلا امتحان ریاضی وفارسی وقتی خانم برگه امتحان روبهمون نشون داده هرکدوم یک غلط داشتم 

امتحان که نگرفتن اول امتحان ندارد توصیفی هست یک شعر باید حفظ می‌کرد یک سوره کاردستی ها کاربرگ های هر ...

از پسر من که امتحان گرفتن ریاضی وفارسی واملا رو علوم وقران روپرسیدن البته علوم ۵۰ تا سوال داد که باهاشون کار کنیم بعد ازشون پرسید که ۲۰ شده قران هم بیست فقط ریاضی وفارسی مثل کاربرگ هایی که اخر هفته میدن بهشون دادن سرکلاس امتحان گرفتن که گفت هرکدوم یک غلط