2777
2789

من بچموبردم دوتاتاپیک قبلم بخونید متوجه مشکلش میشید.

هزینه اش خیلی برام سنگینه ۴۵دقیقه۴۰۰ واقعابخوادطولانی بشه برام سخته 

میخواستم ببینم ب نظرتون جواب میگیرم یانه

چندجلسه ببرم جواب میگیرم

بستگی به تراپیست داره

یه تراپیست عالی هیت توی شیراز می‌شناسم می‌تونید یه جلسه آزمایشی ببرید ببینید واکنش بچه‌تون به حرفاش چیه.

علی کریمی. اگر بخواید شمارشو باید بگردم پیدا کنم

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میشم اگه شمارشوبهم بدید

09173156395

دکتر علی کریمی.

دوتا مطب دارن می‌تونید پیام بدید بهشون آدرسشون رو بفرستند براتون 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹