2777
2789

۴نفر ادم خیلیییییی پر سروصدان نه که من کل اهالی شاکین از دستشون تا ۴صبح رفت و امد با اسانسور دارن یعنی بطور مثال تو یکساعت ۵،۶بار میرم بالا و‌پایین حالا اینا بخوره تو سرشون دعواشون میشه هرروز فحش بد مرده به زنه میده یعنی واقعا شرم اوره فحشاشون دختراشم فحش میدن هرروز این داستان هست،من روم نمیشه سر فحش تذکر بدم واقعا فقط ضبط و‌زیاد میکنم نشنونم،بعد پرو به من میگه صدای ضبط میاد تو خونه ما منم یکبار گفتم صدای دعواهای شمام تو خونه ماست هیچی نگفت

سن خانوم بالاست نمیدونم بی احترامی نیست بگم صاحبخونش کار خاصی نمیکنه فقط تذکر میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی

چه سخته. مفهممت.

متنفرم از همسایه بد. کاش تموم میشدن این ادما.

ببین اینا با تذکر ادم نمیشن. حداقل من ندیدم کسی درست بشه. 

شما خوابیدنی یا برو دورترین جا به خونه ی اونا بخواب، یا از صداگیر استفاده کن. میذاری گوشت و کلا چیزی نمیشنوی. 

الهیچه سخته. مفهممت.متنفرم از همسایه بد. کاش تموم میشدن این ادما.ببین اینا با تذکر ادم نمیشن. حداقل ...

تو‌مخن بخدا

تو‌اتاق میخوابم درو‌که میکوبن ماشالله ساختمون ایرانی تختم میلرزه

من موندم دره چجوری نمیشکنه الان حرصم گرفت موزیک‌زیاد کردم صدای دعواشون نشنوم

همسایه ی من هم خیلی پر سر و صدا هستن. وقتی همسرش خونه ست صداشون درنمیاد. ولی همسرش نباشه با تاپ میگرده تو راهرو ها و با صدای بلند حرف میزنه و دوتا پسراش کلی اذیت میکنن و سر و صدا دارن. سنشم کم نیست خانوم بزرگیه ولی خب اصلا بلد نیست اپارتمان نشینی. من دل خوشم که مستاجرن و میرن...

اصلا روم نمیشه تذکر بدم🤦‍♀️

همسایه ی من هم خیلی پر سر و صدا هستن. وقتی همسرش خونه ست صداشون درنمیاد. ولی همسرش نباشه با تاپ میگر ...

واااااا ملت دیوونه شدن بخدا اخه الان چندسالی هست بیشتریا اپارتمان نشین شدن من موندم چرا فرهنگشون یاد نمیگیرن

این همسایه قشنگ ما زمستون قابلمه غذاشو‌میذاشت تو راهرو با ترشیاش میگفت یخچالم پره😂یه شب مدیر ساختمون‌همه رو برد گذاشت تو‌پارکینگش بغل ماشینش دیگه جمع کرد خودشو

واااااا ملت دیوونه شدن بخدا اخه الان چندسالی هست بیشتریا اپارتمان نشین شدن من موندم چرا فرهنگشون یاد ...

خدایااااااا 😂😂😂😂😂

به خدا منم موندم چرا یاد نمیگیرن. توی این چند وقت اگر به شما نگاه میکرد یا همسایه ی من به من نگاه میکرد الان کلی یاد گرفته بود. کاش ما همسایه هم بودیم. من و همسرم صدامون در نمیاد 😂 تازه ۹ شب هم میخوابیم😂 

خدایااااااا 😂😂😂😂😂به خدا منم موندم چرا یاد نمیگیرن. توی این چند وقت اگر به شما نگاه میکرد یا همس ...

ای جان منم خیلی ارومم خودش میگه بعضی وقتا میگم اینا اصلا چرا اجارع کردن نیست خونه!!!!شبام ۱۰خاموشی‌میزنم😂کاش همسایه بودیم