۴نفر ادم خیلیییییی پر سروصدان نه که من کل اهالی شاکین از دستشون تا ۴صبح رفت و امد با اسانسور دارن یعنی بطور مثال تو یکساعت ۵،۶بار میرم بالا وپایین حالا اینا بخوره تو سرشون دعواشون میشه هرروز فحش بد مرده به زنه میده یعنی واقعا شرم اوره فحشاشون دختراشم فحش میدن هرروز این داستان هست،من روم نمیشه سر فحش تذکر بدم واقعا فقط ضبط وزیاد میکنم نشنونم،بعد پرو به من میگه صدای ضبط میاد تو خونه ما منم یکبار گفتم صدای دعواهای شمام تو خونه ماست هیچی نگفت
سن خانوم بالاست نمیدونم بی احترامی نیست بگم صاحبخونش کار خاصی نمیکنه فقط تذکر میده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همسایه ی من هم خیلی پر سر و صدا هستن. وقتی همسرش خونه ست صداشون درنمیاد. ولی همسرش نباشه با تاپ میگرده تو راهرو ها و با صدای بلند حرف میزنه و دوتا پسراش کلی اذیت میکنن و سر و صدا دارن. سنشم کم نیست خانوم بزرگیه ولی خب اصلا بلد نیست اپارتمان نشینی. من دل خوشم که مستاجرن و میرن...
همسایه ی من هم خیلی پر سر و صدا هستن. وقتی همسرش خونه ست صداشون درنمیاد. ولی همسرش نباشه با تاپ میگر ...
واااااا ملت دیوونه شدن بخدا اخه الان چندسالی هست بیشتریا اپارتمان نشین شدن من موندم چرا فرهنگشون یاد نمیگیرن
این همسایه قشنگ ما زمستون قابلمه غذاشومیذاشت تو راهرو با ترشیاش میگفت یخچالم پره😂یه شب مدیر ساختمونهمه رو برد گذاشت توپارکینگش بغل ماشینش دیگه جمع کرد خودشو
واااااا ملت دیوونه شدن بخدا اخه الان چندسالی هست بیشتریا اپارتمان نشین شدن من موندم چرا فرهنگشون یاد ...
خدایااااااا 😂😂😂😂😂
به خدا منم موندم چرا یاد نمیگیرن. توی این چند وقت اگر به شما نگاه میکرد یا همسایه ی من به من نگاه میکرد الان کلی یاد گرفته بود. کاش ما همسایه هم بودیم. من و همسرم صدامون در نمیاد 😂 تازه ۹ شب هم میخوابیم😂