2777
2789

خودمم نمیدونم چجور داداشم انقدر تغییر کرده هم بدنش هم چهره ش بعضی‌ وقتا از دور میبینمش نمیشناسمش... 

ولی من زشتم مامانمم بهم گفته بابامم میگه اشکال نداره پول میدم برو عمل کن اصلا غصه نخور ولی پول نداریم 😔😔

17 سالمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس خودت و داداشت

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

صورتت، چطوره؟

چه چیزایی تو صورتت هست که باعث شده که فک کنین زشتی؟ مثلا پوستته؟ بینی؟

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
داداشتون چندسالشه

امضاتون😂😂😂جلیقه ی ضد گلوله است

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
صورتت، چطوره؟چه چیزایی تو صورتت هست که باعث شده که فک کنین زشتی؟ مثلا پوستته؟ بینی؟

بینیم بزرگه گوشتی که اصلا امیدی به عمل ندارم. 

صورتم گونه هام پر روزنه هست. 

لبم خیلیییی کوچیکه انگار لب ندارم.. 

ابروم نازک و بی ریخته. 

چشمام تاره. 

پوستم کدر و پر جوشه. 

موهامم نازک و خرابه 

بینیم بزرگه گوشتی که اصلا امیدی به عمل ندارم. صورتم گونه هام پر روزنه هست. لبم خیلیییی کوچیکه انگار ...

ففط باید عکستو ببینم 

توصیف خودت اصلا فایده نداره

بینیم بزرگه گوشتی که اصلا امیدی به عمل ندارم. صورتم گونه هام پر روزنه هست. لبم خیلیییی کوچیکه انگار ...

برای همه اینا میتونین پودر ابردوا سفارش بدین و یه کانال تو ایتا هست که میفروشه

من‌گرفتم

عالیه برای مو و پرست‌و مفاصل وخیلی چیزای دیگه

پسر،آقا،مرد،مذکر هستم!!
نوشتم‌که بعضیا نیان بگن‌آخ تو مرد‌بودی؟؟ وااای پسر‌بوی

اخ اخ شما پسرررر بودی؟؟؟ نمیدونستم😂😂

نگاه، برای بینیت یکیسری ماساژ هست انجام بده خیلیا میگن راضی بودن( میتونی بعدش پلاسما جت کنی)

برای پوستت یه روتین انجام بده چون باید هم پاکسازی درونی انجام بدی هم بیرونی.

ماسک مو بزن مخصوصا از آلوورا استفاده کن.

حداقل ۲۱ رو انجام بده تا بهتر بشی.

برای مژه هات از روغن نارگیل استفاده کن یا سرم سریتا 

اگه اینایی که بهت گفتم رو انجام بدی خیلی خیلی بهتر میشی فقط نباید قطع کنی.

حتما ماساژ بینی رو هم انجام بده.

تو یوتیوب زیاد هست ولی اگه بخوای از تل برات میفرستم اگه داشته باشی

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷