2777
2789

سلام من تازه دیروز متوجه شدم باردارم ،بارداریم بدون برنامه ریزی بود یهویی شده یا بقول دوستامون خدا خواسته بود دیشب ب شوهرم گفتم میگه بریم سقط کنیم شما اگر جای من بودید چیکار میکردید من تازه رحمم ادنومیوزه توی تخمدانمم اندومتریوز دارم پولیپم دارم واقعا خدا خواسته ک شده ممنون میشم کمکم کنید

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط زندگیت چطورهولی من بودم تحت هر شرایطی نگهش میداشتم نعمتیه ک خدا داده

شرایط زندگیمم خوبه خونه و ماشین دارم شغل شوهرمم خوبه شوهرم بهانش اینکه سنش کمه ولی خودم سنم خوبه ۲۸ سالمه شوهرم ۲۷

وای نه عزیزم قطعا اینکار علاوه بر اینکه گناه خیلی بزرگیه که به گردن خودت هست فقط حتی اگه به درخواست ...

انقدر همین الان حس بدی دارم ک حد نداره کل دیشب گریه کردم فکر میکنم اگر این کارو بکنم دیگه ادم سابق نشم

شرایط زندگیمم خوبه خونه و ماشین دارم شغل شوهرمم خوبه شوهرم بهانش اینکه سنش کمه ولی خودم سنم خوبه ۲۸ ...

شما الان تو 28 سال سقط عمدی کنیدبا شرایطی که گفتید از رحم و تخمدانتون ممکنه دیگه هیچوقت بچه دار نشید بعد همین همسرتون چه تضمینی میده که نگه من بچه میخوام؟؟? 

شما الان تو 28 سال سقط عمدی کنیدبا شرایطی که گفتید از رحم و تخمدانتون ممکنه دیگه هیچوقت بچه دار نشید ...

دقیقا خودمم ب این چیزا فکر کردم از اون طرفم میترسم بچه بیارم دوستش نداشته باشه ولی در کل دلم نمیخواد ک سقط کنم 

انقدر همین الان حس بدی دارم ک حد نداره کل دیشب گریه کردم فکر میکنم اگر این کارو بکنم دیگه ادم سابق ن ...

من تجربه دارم عزیزم بعد از 8 سال هنوزم نتونستم خودمو ببخشم افسردگی شدید گرفتم با اینکه شوهرم اصرار داشت بیشتر

با خودم میگم یعنی دختر بود یا پسر چه شکلی بود خودم بچمو کشتم چقدر توبه و استغفار کردم دلم آروم نمیشه اون بچه هدیه خداست و حق داره زندگی کنه لطفا بیشتر فکر کن

من تجربه دارم عزیزم بعد از 8 سال هنوزم نتونستم خودمو ببخشم افسردگی شدید گرفتم با اینکه شوهرم اصرار د ...

ممنون عزیزم از راهنماییت تا جایی ک بتونم نمیذارم اینطوری بشه

دقیقا خودمم ب این چیزا فکر کردم از اون طرفم میترسم بچه بیارم دوستش نداشته باشه ولی در کل دلم نمیخواد ...

نه اصلااا اینجوری نیست به دنیا که بیاد یبار بغل بگیرش حاضره تمام دنیا رو به پاش بریزه مطمئن باش 

شمابامشکلاتی داری ممکنه هیچ وقت بچه دارنشی پس هدیه خداست باجون دل پذیراباش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید