2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید راهنمایی در مورد عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 54 پست
حالا من خونه ی مادرشوهرم یه لیوان آب میخورم خجالت میکشم اگه نشورماول کار میرم دستشویی میشورم میگم بچ ...

همین و بگو.... من ۱۰روز خونه پدرشوهرم بودم

به خاطر نقاشی که خونمون داشتیم

کل ۱۰ روز خودم غذاپختم جاروکردم

گردگیری کردم

همه کار باخودم بود

آدم ی کم شعور داشته باشه بد نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با برادرت که تعارف نداری

بگو میگفتی بیام دستشویی بشورمتون

بگو تمیز تحویل دادیم

تمیز تحویل بدین

بگو حداقل کاری که میتونم بکنم بیام کمکتون به زن ت بگو بغل شوهر خوابیدن بلدی تمیزکاری م یاد بگیر

داداشت فردا چطور میخواد با این بره زیر یه سقف ۲۰ روز یه زندگی رو نتونسته جمع کنه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
نمیشه که با فحش و داد طرف و رام کرد دختره تازه عروسه جوگیره خودتون هم بودید میدونید الان فاز سیندرلا ...

من از روز اول ازدواجم منطقی و عاقل برخورد کردم.سیندرلا هم بودم برا شوهرم ناز داشتم نه خانوادش.اتفاقا از الان جلوش واینستن بعدا اصلا نمیتونن.ایشون داره گربه رو دم حجله میکشه.اوایل رابطه هرجور باشه تا اخر همونه.مردم کنیز خانه زاد پدری عروس نیستن که بریزه بپاشه پشت سرش جمع کنن

همین و بگو.... من ۱۰روز خونه پدرشوهرم بودمبه خاطر نقاشی که خونمون داشتیمکل ۱۰ روز خودم غذاپختم جاروک ...

حالا خدایی مادرشوهر من عین چی ازت پذیرایی میکنه ولی من نمیزارم ظرفامو بشوره

رختخواب مو جمع میکنم

آشغالهامونم خودم بیرون میبرم

بچه ها ریخت و پاشی کرده باشن جمع میکنم

بخدا جایی ببینم کثیف تمیز میکنم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

اون‌بنده خداها دارن از مکه میان باید خونه تمیز باشه

داداشت زنگ بزن بگو میخوای خدماتی بگیری تمیز کنه خونه رو بتوپ بهش بگو زنت عرضه ندارع خونه زندگی‌جمع کنه کمک کردنم بلد نیست؟چقدر تو مخه دختره بگو خونه خودتم اینجوری میخوای زندگی کنی؟ 

سلام خواهر خوبی توروخدا شما مایع گوشتون تکون خورده بود خوب شدیذ؟چطوری چقدر طول کشید

من دکتر گوش و حلق و بینی رفتم دارو داد یکی دو ماه  ماه طول کشید.

آبلیمو هم خیلی خوب بود برام

نمک هم سم بود 

خوردن آبلیمو.با آب قاتی میکردم می‌خوردم.با قند.دکتر رفتی؟چی گفت؟بعضی مواردش مایع گوش رو جا میندازن

اره دکتر زیاد رفتم میگن استرس اضطرابه...شما الان دیگه خوب شدید توروخدا؟دارو نمیخوری؟

اره دکتر زیاد رفتم میگن استرس اضطرابه...شما الان دیگه خوب شدید توروخدا؟دارو نمیخوری؟

نه دیگه نمی‌خورم

گاها ممکنه چند بار در سر بیاد سراغم اما جور بدی میست‌مثلا یکبار باید پروژه ای رو میرسوندم ...چند روز درست نخوابیدم بعد برگشت.ولی خب زود با قرص کنترل شد.نکران نباش.

استرس چی رو داری؟مشکل عجیبی نیست...ایشالا زود خوب میشی