2777
2789
عنوان

تجربه سقط زیر ۸ هفته کسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 46 پست
الان قلیش تشکیل شده و جفت سفت باید تحت نظر دکتر انحام بدی در اینده مشکلی پیش نیاد اسیبی نبینه رخمت چ ...

شما زیر نظر  دکتر انجام دادی چطور بود؟ سخت بود؟

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من تا ۱۲ ام این ماه پریود بودم احتمالا بچه زیر ۳ هفته یا ۳ هفته اس

اهان پس اصلا کلا عقب ننداختی.انشالله که باردار نیستی وانشالله بعدها سرفرصت خدا بهت ببخشه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
اهان پس اصلا کلا عقب ننداختی.انشالله که باردار نیستی وانشالله بعدها سرفرصت خدا بهت ببخشه

امیدوارم اینطور باشه

من فقط میگم سقط نگن گناهه😔بخدا من آرزومه یه بیبی چک دو خطه ببینم

منمم😭💔

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
من وارد سومین روز از هشت هفته شدم همش دعا میکنم خدا نگهش داره.برام دعاکن

و منی ک وارد ۱۲هفته شدم دوبار سقط مکرر داشتم این یکی با ای وی اف مثبت شده دعا دعا میکنم خدا نگهدارش باشه خسته شدم تواین راه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شما زیر نظر دکتر انجام دادی چطور بود؟ سخت بود؟

بله من دوتا بارداری چندقلویی داشتم 

ولی سقط برای من سخت از زایمانام بود 

زیر نظر دکتر انحام دادم 

یکی از دوستانم سرخود از همینحا با داروکیاهی سقط کرد از اونوقت دچار فشار خون  بالا شد 

خیلی مراقب باش گلم سنت هم کمه 

خانم هایی که میگن سقط نکن 

بخدا منم بچه دوست دارم ولی شرایطش نیست کرایه خونه بالا حقوق کم قسط و قرض در حسرت داشتن یه پراید 

بعد اون سنم کمه و تا ب حال با شوهرم دو قدم از شهر درنیومدم 

میخام حداقل چندسالی کار کنم 

یکم به خودمون بیایم بعد 

و منی ک وارد ۱۲هفته شدم دوبار سقط مکرر داشتم این یکی با ای وی اف مثبت شده دعا دعا میکنم خدا نگهدارش ...

انشالله هردومون سال بغل بگیریم بچه هامون و.من سه سال اقدام بودم چقدر هزینه کردم باردار نشدم دیگه گفتم بیخیال یه دونه قرص هم نخوردم و گفتم هروقت خدا خودش صلاح بدونه که بعد سه ماه بدون هیچ دارویی  حامله شدم

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
بله من دوتا بارداری چندقلویی داشتم ولی سقط برای من سخت از زایمانام بود زیر نظر دکتر انحام دادم یکی ا ...

اره منم سرخود کاری نمیکنم میرم دکتر قطعا خواستم تجربه بقیه رو ببینم دعا کن برام گلم