2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجلات ای اس ای رایگان خیلی خیلی زمان بره!تا چاپ بشه من شنیدم ! ولی دکترا دانشگاه دولتی میگن باید خیلی رزومه داشته باشی ! چون دخترعمه ام دانشگاه تهران قبول شد !چندین صفحه رزومه داشت و خیلی زیاد هم سابقه کار و تالیف و چاپ وغیره داشت!
در زندگی چنان باش که آنان که خدا را نمیشناسند تو را که می شناسند خدا را بشناسند..
نسیم جان بعداز دکترا که آدم اگر سرکار نره بیشتر افسوس میخوره. حداقل می تونی رزومه ات را برای دانشگاه ها بفرستی (دانشگاه های غیرانتفاعی و پیام نور) و یا مدارس که چند ساعت در هفته تدریس کنی. تازه هم که فارغ التحصیل شدی و خیلی چیزا تو ذهنت هستی.
مرا هزار امیــــــــــــد است و هر هزار تویــــــــــــــــــــــــــــــــی
سلام زهره جان میشه سوال من رو جواب بدی؟؟ من میخوام ارشد ادبیات انگلیسی بخونم چه کار باید بکنم منو راهنمایی میکنی؟؟چه منابعی بخونم کلاس برم یا نه؟؟ شما کدوم دانشگاه درس خوندی؟؟آزاد؟؟ هزینت چقدر شد؟
ممنون عزیزم از راهنماییت بنظرت روزی چند ساعت مطالعه لازمه حدودا؟؟ تو دانشگاه های غیر دولتی کدوم دانشگاه برای ارشد ادبیات بهتره توی تهران آخه من یک ارشد از سراسری دارم این یکی رو باید آزاد بخونم
2810