2777
2789

با هزار بدبختی از دانشگاه که پارسال رفتم مرخصی گرفتم که بتونم کنکور بدم

کنکور دادم ولی نتیجه ترازش از پارسال بدتر شد 

نهایی ها رو دادم نمی دونم چی میشه (تاپیک قبل دختر خالم گفته  )

نمی دونم اصلا تراز پارسالم رو مجدد اعمال میکنن یانه 

ولی امسال چهارمین سال بود 

واقعاً دیگه خیلی خستم نمی تونم ادامه بدم اما همش ترس افسوس خوردن دارم 😭🤕

چی کار کنم ؟

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا اينقدر ادامه ميدي؟

ب پديرش برس ك همين وضعيت درسيت

بت چندتا كنكور هم عوض نسمشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
خب چرا اينقدر ادامه ميدي؟ب پديرش برس ك همين وضعيت درسيتبت چندتا كنكور هم عوض نسمشه

من وضعیت ترسیم عالی 

بهترین مدرسه درس خوندم 

وضعیت کنکورمم تاپیک قبل گفتم 

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
دانشگاه رشته چی هستی؟

رشته پرمتقاضی هستش 

من وضعیت ترسیم عالی بهترین مدرسه درس خوندم وضعیت کنکورمم تاپیک قبل گفتم

متوجم

خوندم

ميكم چرا قبول نميكني ك اول اخر همينه كنكورت؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
متوجمخوندمميكم چرا قبول نميكني ك اول اخر همينه كنكورت؟

سخته وقتی افسوس داخل نگاه مادر و پدرم رو میبینم حالم بد میشه 

رویا هایی که داشتم 

از طرفی داخل اقوام نزدیکم اون چیزی که من دوست دارم قبول شدن با دیدنشون نه از حسادت بلکه یه جوری میشم احساس سر خوردگی میکنم نمی دونم چطور بگم 🤕

رشته ات تجربی بوده؟

بله 

سخته وقتی افسوس داخل نگاه مادر و پدرم رو میبینم حالم بد میشه رویا هایی که داشتم از طرفی داخل اقوام ن ...

سخت هست درسته

ولي خب زندگي همينه،بايد واقعيت هارو بپديريم

و به خاطر رقابت با ديگران خودموت و عمرمون ر هدر نديم.

هرانساني ك سرنوشتي داره ك روند خودشو داره

حسرت فقط باعث مسشه از حال غافل بشي

سخت هست درستهولي خب زندگي همينه،بايد واقعيت هارو بپديريمو به خاطر رقابت با ديگران خودموت و عمرمون ر ...

درسته ولی خب کسانی رو دیدم از همکلاسیام که رتبه بدتر از من اون سال رشته مورد علاقه من رو قبول شدن اما من ...

باعث میشه همش حالم خراب شه وقتی فکر میکنم من لیاقت بیشتری از اونا داشتم داخل امتحانا من واسشون میگفتم 

حتی موقع کنکورم شانس آوردن و با رتبه بدتر از من رشته مورد علاقه من رو قبول شدن 

درسته ولی خب کسانی رو دیدم از همکلاسیام که رتبه بدتر از من اون سال رشته مورد علاقه من رو قبول شدن ام ...

هميه اينايي ك ميگي يعني توقع زيادي از خودت داشتي

و پذيرش نداري.

متاسفانه ادماي ايده ال گرا دچار اين اشتباه شناختي ميشن.

قطعا كسي با شانس و بي سوادتر نميتونن از كسي ك باسوادترخ جلو بزنه..حتما اون نم توانايي داشته.

اينجا سخته ك من بخوام توضيحان ببشتري بهتون بدم.

موفق باشين

هميه اينايي ك ميگي يعني توقع زيادي از خودت داشتيو پذيرش نداري.متاسفانه ادماي ايده ال گرا دچار اين اش ...

ممنون از راهنماییتون 

ولی این موضوع صدق می‌کنه چون ۲۵درصد سهمیه داشتن حالا من نمیخواستم صراحتا اینجا اینو بیان کنم 

در مورد شانس هم ظرفیت پزشکی منظورم بود سال ۴۰۱علارغم اینکه ظرفیت کمتر بود اما چون تعهد سه برابر میخواست با رتبه های بالا قبول شدن اما داخل دانشگاه موقع گرفتن تعهد ، تعهد ۱.۵برابر دادن اگر این خوش شانسی نیست پس چیه ؟

سال ۴۰۲همه اضافه ظرفیت‌ها رو دادن اتباع خارجی +دانشگاه آزاد و تعهد سه برابر رو حذف کردن 🙂

ممنون از راهنماییتون ولی این موضوع صدق می‌کنه چون ۲۵درصد سهمیه داشتن حالا من نمیخواستم صراحتا اینجا ...

و اینطور شد من با رتبه ۳۵۰۰قبول نشدم چون دانشگاه آزاد ثبت نام نکردم و سهمیه نداشتم 

اما اونا با ۵۵۰۰قبول شدن