2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی میزنید فقط حتما یه چیزارزشمندی باشه ملک سکه طلا ... 

اگر شوهر در هر سنی زودتر از زنش فوت کنه بهترین چیزی که دست زن رو میگیره از دارایی فقط مهرش هست من پیرزن هشتاد ساله دیدم پسرش بعد فوت پدر میخواست از خونه بیرونش کنه بذارتش سالمندان . مجبور شد مهرشو اجرا بذاره خونه رو پس بگیره اواره هم نشد مهریه رو کاملا جدی بگیرید و از مسائل عاشقانه جداش کنید . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی زوز اول خاستگاری بگیم ۳ دنگ خونه ۱۰۰ تا سکه خوبه،؟

االبته گل رز و... هم میتونی بگی علاوه بر اینا

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید به امام حسین علیه السلام 🌿💖دعا کنید مشکلم حل بشه و چیزی که تو دلم هست به صلاحم بشه 💖🥹
یعنی زوز اول خاستگاری بگیم ۳ دنگ خونه ۱۰۰ تا سکه خوبه،؟

روز اول ک بحث این چیزا نیس

وقتش که شد بنظرم مهریه این چیزا باشه خوبه

۱٠٠ سکه، چند دانگ خونه ایندتون، چند مثقال طلا  و چند شاخه گل رز اینا عندالمطالبه باشه 

و حق طلاق

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

روز اول ک بحث این چیزا نیسوقتش که شد بنظرم مهریه این چیزا باشه خوبه۱٠٠ سکه، چند دانگ خونه ایندتون، چ ...

بعد میگن که چند دنگ خونه وقتی توی کاغذ محضری نوشتهدبشه ارزشی نداره این چطوریه؟

نه بابا گل رز اینا نهههبنظرت ۳ دنگ خونه و ۱۰۰ تا سکه قبول میکنن الان

الان که سکه گرونه فکر نکنم اگه قبول نکردن تعداد و کمتر کن مثلا 50تا

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید به امام حسین علیه السلام 🌿💖دعا کنید مشکلم حل بشه و چیزی که تو دلم هست به صلاحم بشه 💖🥹