2777
2789
شاید آبله مرغون گرفته !!!! بعد چند روز اگه خارش یا سوزش داشت یعنی خودشه...ببرش دکتر ، به کسی که آبله ...

یک سالشه  جایی هم نرفتیم  دو روز تب داشت اشتها هم نداشت  امروز صبح دیدم اینطوری شدن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک سالشه جایی هم نرفتیم دو روز تب داشت اشتها هم نداشت امروز صبح دیدم اینطوری شدن

والا تب هم یکی از نشانه های آبله است ولی چون نزدیک کسی نشد نمیشه گفت آبله مرغون. ببرش دکتر اگه چیز بدی باشه چی ؟؟ تا بدتر نشد دست به کار شو

والا تب هم یکی از نشانه های آبله است ولی چون نزدیک کسی نشد نمیشه گفت آبله مرغون. ببرش دکتر اگه چیز ب ...

مرسی از کمکت  زنگ زدم دکتر منشی گفت هنوز نیومده  منتظرم بیاد تا ببرم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
سلام عزیزم دخترمنم همینه ۲هفتس خوبم نمیشه ابله مرغون نیس ۳بار بردم دکتر ابله مرغون قبلا گرفته بچه شم ...

سلام بردم دکتر گفت که کاوش عفونت داره و زده به بدنش و قرمز شده

سیتریزین داد کفت اگه خارش داشت بده که چون خارش نداشت ندادم  و شربت اموکسی سیلین

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
سلام عزیزم دخترمنم همینه ۲هفتس خوبم نمیشه ابله مرغون نیس ۳بار بردم دکتر ابله مرغون قبلا گرفته بچه شم ...

ببرش متخصص پوست شاید مشکل پوستیه و دکتر اطفال متوجه نمیشه 

من سر بچه اولم مثل بچه شما شد  بردم اطفال اونم سر در نیاورده بود و در نتیجه داروی اشتباه داد و طریقه مصرف اشتباه و باعث شد که به کل بدن پسرم سرایت کنه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ببرش متخصص پوست شاید مشکل پوستیه و دکتر اطفال متوجه نمیشه من سر بچه اولم مثل بچه شما شد بردم اطفال ...

سلام عزیزم .ببخش مزاحم شدم. تو تاپیک یه نفر دیگه دیدم گفته بودید بچتون پسوریازیس داره.خواستم ببینم درمانی پیدا کردید😔 دخترم مبتلا شده داغونم از فکر وخیال واسترس

سلام عزیزم .ببخش مزاحم شدم. تو تاپیک یه نفر دیگه دیدم گفته بودید بچتون پسوریازیس داره.خواستم ببینم د ...

سلام خواهش میکنم

درمان که نداره ولی دارو داد خوب شده گاهی یکی دوتا میزنه که پماد میزنم میره 

داروهاشو باید مرتب استفاده کنی وبعد اینکه رفت هم باید چند روزی استفاده کنی تا برنگرده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
سلام خواهش میکنمدرمان که نداره ولی دارو داد خوب شده گاهی یکی دوتا میزنه که پماد میزنم میره داروهاشو ...

دارومنظورتون همون پماداست؟آخه میگن ریشه ای باید درمان بشه از طریق طب سنتی مخصوصا...

دارومنظورتون همون پماداست؟آخه میگن ریشه ای باید درمان بشه از طریق طب سنتی مخصوصا...

اره پماد زدم  چون شیش هفت ماهه بود بود نمیشد داروی دیگه‌ای لستفاده کرد ولی خب با همون پماد خوب شد ایشالا هم دیگه عود نکنه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷