2777
2789

مهاجرت کن

ولی خودش ب خاطر وابستگی ب خانواده نتونه بره

صادقانه بگید

من موندم چطور بعضیا میتونن برن؟دلتنگ نمیشن؟

من اگ هر روز مامانمو نبینم دق میکنم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من سال ۹۵ قشنگ اپشن رفتن به المان داشتم ولی نرفتم 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خرج تحصیل خارج از کشورمو اگه میدادن میرفتم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکردم

ازدواجم نمیکردم

والا خودم داشتم بورس میشدم با هزینه خودم،نذاشتن برنم

آبرومو بردن

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرج تحصیل خارج از کشورمو اگه میدادن میرفتم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکردمازدواجم نمیکردموالا خودم داشتم ...

چطور وابستگی نداری بشون؟دوسشون نداری؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

نوه عموم😐ولی رفته بود دهات عاشق ی پسر چوپون شده بود دیگ ب خارج ک نرفولی انقد انداختنش تو اتاق و گوش ...

😶

نه متاسفانه خسته شدم ازشون

پدرمو دوس دارم و دلم براش تنگ میشه،مادرم انقد اذیتم کرده که شاید دلم براش تنگ شه ولی از دست اون دوس داشتم برم و دوس دارم الانم برم جایی که دیگه ترکشش بهم نخوره.

خانواده سمی همیشه هستن،ینی تو بری یه سیاره دیگه بازم خونشون خونتو میکشه

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

این شرایط برام پیش نیومده ولی پیش بیاد میرم

خانواده‌ام رو دوست دارم ولی وابسته نیستم

قطعا دلم براشون تنگ خواهد شد ولی اونقدر افراطی نخواهد بود که نتونم تحمل کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ی چیزی نگم برات🤣میومدن دهات این میرف جلو در حیاطپسره با خر رد میشد🤣🤣😐😐😐

عجب

وابستگی داریم عزیزم ولی با وابستگی به جایی نمیشه رسید من الان دارم برای ایتالیا تحصیلی اقدام میکنم سنمم ۲۰ سالمه ولی مطمئنم میتونم پیشرفت کنم فقط هم ۱ سال اول آدم دلتنگ میشه دوما همه دور بری های من دانشگاه  که خوندن رفتن کانادا آلمان سوئد اونجا براساس رشته شون دانشگاه میرن زندگی میکنند کار میکنند با وضع تورم  و تحریم پول بی ارزش کشور ایران زندگی خیلی راحتی دارن

خواهرم ایران نیست 

تحصیلی رفته

پدرم هزینه هاشو میدم 

من به خاطر همسرم موندم فقط . که همسرمم کارش درست شه میرم 

به همین راحتی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan