2777
2789
عنوان

تشنج نوزاد

50 بازدید | 1 پست

چند روز پیش دختم برد نوار مغز بگیرن ازش به خاطر اینکه دوبار دقیقا بعد ازرفتن اروغش خودش سفت کردو به شدت قرمز شد و من ترسیدم و برش داشتم  دوتا زدم پشتش و خوب شد بردمش  دکتر مغزو اعصاب. ازش نوار مغز گرف گف حتی  کسی تو اتاق نباید راه بره وگرنه نوار مغز اشتباه نشون میده. ولی وقت نوار مغز  دقیقا پشت پنجره  دستگاه سنگ تراش روشن بود و امواج  زیااد شد. و دکتر گف از  این صدای سنگ تراشه  در حین  نوار مغز چند بار زد به شیشه و ازشون خواست دستگاه خاموش کنن چند بارم کلنگ زدن و دکتر متاسفانه خودش کم شنوا هستش و  به زور با سمعک میشنیدن. و در همان حین منشی می اومد تو اتاق و در و بازو بسته میکردن و خود دکترم حتی صبت میکرد حین نوار مغز بعد گف نوار مغز امواج خفیف  داره. ممکنه اشتباه شده باشه اخه یه نوار مغز 15 دقیقه ای بود کلشم که به رفت و امد منشی و اخطار به کارگرا گذشت

در ضمن  بهم گفتن برو تو نت بزن ببین. رفلاکس مورو نیس ووقتی فبلمش دیدم. دقیقاااا دخترم همینطوری شد مثل رفلاکس مورو 

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 

جدیدا خیلی رد حرکات. دخترم حساس سدم حتی طفلی یه تکون کوچولو میخوره. من همش عیب میگیرم و وسواس غکری گرفتم و مدام گریه میکنم از استرس میخوام بمیرم طفلی  میخوابه  میگم یه عیبه نمیخوابه میگم یه عیب  شوهرم میگه روانی شدی دیگگه بچرو دکتر نمیزارم ببرب

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن