2777
2789
عنوان

توروخدا اگه بدتون میاد نیاین ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سختچ دلی داری گرفتیش تو دستتزنداداش من ۴ بار بچه سقط کردکوچیکترینش سه ماه بزرگترینش ۶ ماههمیشه ...

آخه مطمئن نبودم جنین باشه وگرنه نمیتونستم 

خیلی بده خدا واسع کسی نخواد😔😔

هرچی خدا میخواد با خودم میگم نکنه میمونده من جوشانده خوردم خودم سقط کردم

نه عزیزم این حرفا چیه همش قسمته 

بودن کسایی که حتی به قصد سقط اومدن جوشانده های زعفرون و... غلیظ خوردن و اما سقط نشده و اخرم بچه صحیح و سالم به دنیا اومده 

شما خدا ایندفه رو واستون نخواسته 

ایشالا خیلی زود یه بچه خوشگل و صالح بیاد تو زندگیتون 

خیلی ناراحت نباش و از فکرش هم سعی کن بیای بیرون❤️💫

نه عزیزم این حرفا چیه همش قسمته بودن کسایی که حتی به قصد سقط اومدن جوشانده های زعفرون و... غلیظ خورد ...

قربونت برم مرسی عزیزدلم خیلی ناراحت بودم الان با حرفاتون بهترم مرسی از دعای قشنگت واسم دعا کنید خدا بهم وقتی موقعیتشو داشتم یه بچه سالم و صالح بده🥺❤️

خانما من یکم زیادی فکرو خیال میکنم میگم برای تخم دان و رحمم مشکلی پیش نمیاد همین الان داشتم گریه میک ...

نه برای چی مشکل پیش بیاد 

من یکی از اطرافیانم رو دفه سقط جنین داشت چون قلبشون تشکیل نمیشد الانم طرف ۳ تا بچه داره😂❤️

نگران نباش انقد بد به دلت راه نده🫂🍃

قربونت برم مرسی عزیزدلم خیلی ناراحت بودم الان با حرفاتون بهترم مرسی از دعای قشنگت واسم دعا کنید خدا ...

خدا نکنه عزیزم✨️

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش 

چیزی که ما میخوایم و خدا اوکیش کنه قشنگنتر میشه🎀