2777
2789
عنوان

خطاب به همسر اینده عم:😒

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیالتان راحت باشد دوست عزیز...مرسوله صحیح و سالم بدون ترک خوردگی به دستتان میرسد..

ممنان🤗

به محض تحویل هزینه رو خدمتتون میدم😄

سفارش نکنماااااا 

ترجیحا توسط خانم ها حمل نشع😂

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
پس بذار درست ثبت کن😂ببین حقوق بالای۵۰ تومن در ماه😒ظاهر یا در حد خودم یا یکم یکککککم کمتر😐خوش اخلا ...

متاسفانه سفارش شما با اختلال رو به رو شده است 

تعداد کاراکترا فقط تا 10حرف مجاز میباشد ن یک شاهنامه😔😂

جدا از شوخی میگم اون یکممممم رو خیلی تاکید کردی..جریان داره؟😂😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ممنان🤗به محض تحویل هزینه رو خدمتتون میدم😄سفارش نکنماااااا ترجیحا توسط خانم ها حمل نشع😂

اسی اول قیمتو بپرس نیارن ببینی هزار دل عاشقش شی بخاطر بی پولی برشگردونن عاشق دلشکسته شی🙄

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
متاسفانه سفارش شما با اختلال رو به رو شده است تعداد کاراکترا فقط تا 10حرف مجاز میباشد ن یک شاهنامه😔 ...

اخه هر کی میاد که اوضاعش خوبه و اخلاقش خوبع از اونطرف زشته😂

اسی اول قیمتو بپرس نیارن ببینی هزار دل عاشقش شی بخاطر بی پولی برشگردونن عاشق دلشکسته شی🙄

قیمت مهم نیس برام کیفیت مهمه😂

هر چی بود مهم نیس وام میگیرم😂

دیگه پا رو برکت خدا نزار همینم میپره😅

بپرررررره😒🖕

اگه اونقدر منو نمیخواذ که ۵۰ ملیون بده برم لباس بخرم بذار بپره بهترش میاد😂🔪

بزار بیاد بعد تورو بخواد هنو تو راه

اها خب هنوز نمیدونه چه دخدر ماهیم😂

خب باشه فعلا پول نمیخوام ولی بگو خرج بیخود نکمه بعد ازش بگیرم فعلا دستش امانت باشه😂

مرسوله غلط میکند که شما را نخواهد دوست عزیز اگر نخواهد خودم از خجالتش در می آیم...

ممنان😄