2777
2789

سلام دوستان. توی این تاپیک میخوام تجربه خودمو از موسسه استعدادیابی هوشی نو با شما درمیون بذارم. چون میخوام اگر کسی بخواد بچه سه سالشو ببره به این جور موسسات با خوندن این تاپیک حواسشو‌ خوب جمع کنه. من پسرمو به دلیلی نزدیکی محل زندگی بردم به شعبه طالقانی این موسسه. روزی که زنگ زدم و با منشی صحبت کردم به من گفتن کلاس ها در چند جلسه اول با حضورمادر تشکیل میشه و منم همین موضوع خیلی برام مهم بود.چون پسرم تا به حال از من جدا نشده بود. خلاصه به همین دلیل با پسرم رفتیم و اونجا به اصطلاح استعدادیابی شد و نتیجه گرفتن که بهتره روباتیک. و خوب شهریه هم کامل گرفتن‌. وقتی کلاس شروع شد مربی به من گفت شما نباید داخل کلاس باشید و مثلا به من گفتن که خانم فلانی برو بیرون یه کاغذ بیار ( که پسرم تصور کنه من برمیگردم) ولی گفت برنگرد. پسرم جلسه اول از یکساعت حدود بیست دقیقه توی کلاس موند اما بخاطر این استراتژی غلط به شدت ترسید و فکر کرد من تنهاش گذاشتم. جلسه دوم اصلا حاضر نشد بریم کلاس و میگفت اگه بریم کلاس تومیری کاغذ بیاری اما من باز بردمش. علیرغم اصرار من که باید توی کلاس بمونم مربی باز نذاشت بمونم وپسرم آخرش با گریه اومد بیرون و دیگه هم کلاس نرفتیم! جدا از بی توجهی شدید مربی به روحیات بچه های سه ساله و دروغ پردازی منشی برای جذب مشتری باید بگم که حتی میز صندلی های موسسه برای بچه ها نبود و پسرم حتی دستش به روی میز نمیرسید و به من گفتن که براش بالش بیار بزار زیرش!!! 

خلاصه حواستون باشه. من درمورد سایر شعب این موسسه نظری ندارم ولی این شعبش افتضاح بود خدماتشون

والسلام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید