2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار آبجیم تاز گواهی گرفته بود با دک و پوز فراوون دل به جاده زدیم وسط چهار راه ماشین خاموش شد ترافیک سنگین هی مسخرمون میکردن آبجیم هول شد سویچ انداخت داخل ماشین فرار کرد😅😂

صدای آهنگ هم زیاد بعدش یه برادری اومد نجاتمون داد خیلی صحنه ی خیطی بود گفت حداقل صدای آهنگ کم میکردین😬😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
یه بار آبجیم تاز گواهی گرفته بود با دک و پوز فراوون دل به جاده زدیم وسط چهار راه ماشین خاموش شد تراف ...

وااااای تصور کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
وااااای تصور کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی بد بود همه میخندیدن آبجیم هم به آرومی صحنه رو ترک کرد😕😂😂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
خیلی بد بود همه میخندیدن آبجیم هم به آرومی صحنه رو ترک کرد😕😂😂

منم یه سوتی مشابه داشتم البته با اعتماد بنفس فراوون نشستم پشت فرمون و رفتم . بیشتر از دهبار خاموش کردم تو یجا ده متری بعد ی خانومه پیاده شد اومد دور زد منم سرمو گرفتم بالا سوار شدمو رفتم🤣🤣🤣🤣 ولی ابجیت خیلی باحال بود قشنگ رفته 😁😁

یبار تو متروی دوبی ایستاده بودم،مترو که ایستاد نتونستم خودمو کنترل کنم،پرت شدم تو بغل یه عربه

بیچاره خجالت کشید بلند شد جاشو بده من بشینم،منم که از شدت شرمندگی قاطی کرده بودم به زور نیم خیز نگهش داشتم،زبانو همه چیم یادم رفته بود،همش میگفتم توروخددددا بشین،اگر بزارم پاشی

آبروم رفت،سوژه خانواده شدم از بس خندیدنو همیشه ادامو درمیارن

منم یه سوتی مشابه داشتم البته با اعتماد بنفس فراوون نشستم پشت فرمون و رفتم . بیشتر از دهبار خاموش کر ...

دورود بر شما که فرار نکردین🤣🤣🤣🤣

یبار تو متروی دوبی ایستاده بودم،مترو که ایستاد نتونستم خودمو کنترل کنم،پرت شدم تو بغل یه عربهبیچاره ...

ای وای 😂😂😂😂

دورود بر شما که فرار نکردین🤣🤣🤣🤣

یعنی واقعا تو این لحظه احتیاج داشتم یکی مثل شما بخندونتم انشاالله لبت خندون باشه همیشه دختر 🤣🤣🤣🤣🤣 اوایل رانندگی آدم سوتی زیاد میده ولی باید اعتماد بنفستو حفظ کنی 🤭🤭🤭

یعنی واقعا تو این لحظه احتیاج داشتم یکی مثل شما بخندونتم انشاالله لبت خندون باشه همیشه دختر 🤣🤣🤣🤣 ...

سلامت باشی عزیزم خوش حالم که خندیدید لبتون همیشه خندون☺😂😂