2777
2789
بیمارستان خصوصی طبیعی رایگان نیستااا ۴ ۵ میلیون از سزارین ارزونتره

ولی طبیعی اینقدر پول گرفتن ناحقیقه فکرشو کن یکی دیگه درد میکشه فریاد میکشه زور میزنه پارگی رو به جون میخره بیمارستان واسه خاطر یه دوش اب گرم و یه توپ و یه پرستار خداتومن پول میگیره

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

شوهر من نمونش 

من طبیعی اپیدورال میخواستم بیمارستان گفت هفت تومن سه سال پیش 

شوهر منم گیر داد نه من زورم میاد پول به بیمارستان بدم همونو برات طلا میخرم گفتم طلای بعد زایمان هدیه است بحثش فرق میکنه کلا 

گفت حتما باید بری دولتی اونم چون سه ماه از بیمه تامین اجتماعیمون نگذشته بود بیمه قبول نکرد و چهار تومن شد و اپیدورال نزدن برام کلی درد کشیدم 

به شوهرم گفتم دلت خنک شد به خاطر سه تومن 

بعد زایمان سی تومن برام طلا گرفت ولی ناراحتی ایم از بین نرفت 

تازه اقا گیر داده بازم بچه میخواد میگم من دیگه کشش بارداری و زایمان رو ندارم میگه مگه تو اون دوتا مردی سومی هم هیچیت نمیشه با یه ادم بیشعوری سر میکنم خدا میدونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا ، من الان ماه اول بارداریمم ، شوهرم کلی از اینور اونور پرسیده ببینه بیمارستان خوب کدومه ، دو ...

انشالله به سلامتی گلم هم شما و زن داداشتون فارغ بشید و همسرانتون خدا برکت بده بهشون

من بودم میگفتم خب بگو مامانت الانم واست بزاد من در توانم نیست!

دیگه بعد بارداری این چیزارو بهمش گفتن 

خیلی اذیتش میکنن بنده خدارو 

من خودم اصلا تو بارداری و زایمانم کوتاه نیومدم وگنه خانواده همسر منم میگفتن بره دولتی 

یه روز نشستم به شوهرم‌گفتم گند بزنی به بارداریم برام فکر و خیال درست کنی ، یا سر زایمانم اذیتم کنید دیگه برات زن زندگی نمیشم 

بنده خدا هم گوس کرد و برام سنگ تموم گذاشت 

وایی گرون شد میگم زایمان دوم سزارین هم هیچ پولی بیمه نمیدع؟

میده من ۲۳ شد ۷ تومن خودمون دادیم بقیه رو بیمه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
دقیقا الان مادر شوهرم ب جاریام گیر داده حتما باید طبیعی بیارین!!چرا پسرام پول مفت بدن

فقط با فامیل شوهر موقعه بارداری باید قطع ارتباط کرد تا تو آرامش هم لذت ببری هم راحت زایمان کنی من سر بارداری اولم بدترین دعوا ها بدترین حرفارو بخاطر دخالت‌های بیجا شنیدم حتی جوری شد ۲۰ روز بعد زایمانم مادرشوهر برگشت گفت برو طلاق بگیر بچه رو خودم نگه میدارم ولی سر بارداری پسرم قطع رابطه کرده بودیم بخدا کیف دنیا رو کردم با اینکه دولتی زایمان کردم ولی اون آرامشی که خودمو شوهرم داشتیما خودش دنیایی بود  ما زنا خودمون به خودمون رحم نمبکنیم

بیمارستان خصوصی طبیعی رایگان نیستااا ۴ ۵ میلیون از سزارین ارزونتره

والا دوستم طبیعی زایمان کرد بیمارستان خصوصی بیمه کامل پولشو داد فقط دستمزد دکتر

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

تو رو خدا راسته؟خدا کنه اخه من اولی سزارین بودم شنیدم دومی هم بعد دو سال میگن باید طبیعی؟مطمئنی؟

اره مطمئنم 

تمام اطرافیانم اینجوره 

اصلا نمیتونی طبیعی بیاری اگر فاصله اشون کم باشه 

تمام بخیه های قبلی و رحمت نابود میشه

چندسال از تولو بچه قبلیت گذشته؟

شوهر دوستم پولداره و نداد، گفت مگه مامانم چجوری زاییده توام همونجوری بزا ، کلی بخیه خورد و الان کلی ...

یکی از دوستای قدیمم ک الان باهاش در ارتباط نیستمم همینجور شده 

دیروز از یکی آمارشو میگرفتم گفت رفته طبیعی درب و داغون شده .خودشم رفته یه بیمارستان افتضاح ک به کشتارگاه معروفه 

حالا نمیدونم شوهره گدا بازی دراورده یا خودش دلش ب مرده سوخته . اما میدونم کمه کم شوهره ماهی ۳۰ ، ۴۰ تومن درآمدشه.واقعا که چی آخه .حداقل طبیعی هم میشی برو جای خوب 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من امروز از بیمارستانم نرخو پرسیدم گفت ۲۶🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا جا خوردم… فک میکردم نهایت بگه ۱۸-۱۹

باید طلا بفروشیم 🤦🏻‍♀️حالا قبلا اینطور نبوذ سزارین اختیاری بود پولشم بیمه میداد

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

ولی طبیعی اینقدر پول گرفتن ناحقیقه فکرشو کن یکی دیگه درد میکشه فریاد میکشه زور میزنه پارگی رو به جون ...

من تو مطب دکترم یه دختره رو دیدم ۴۷ روز بود زایمان کرده بود رفته بود دولتی زاییده بود میگفت ۳ بار جرم دادن و دوختنم الان ازم یه چیزی اویزونه 

دیگه اومده بود دکتر من ببینتش براش وقت عمل بذاره 

اره مطمئنم تمام اطرافیانم اینجوره اصلا نمیتونی طبیعی بیاری اگر فاصله اشون کم باشه تمام بخیه های قبلی ...

۲ سال