2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سزارین دوم اجباریه همون سقف ۱۰تومنو میده

فک کنم اشتباه میکنی اصلا بیمارستان دولتی ک ب قول دوستمون باید بری اون دنیا سزارین کنن

خصوصی هم گمون کنم نمیدن 

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

سال ۹۶ خودم خواستم سز بشم

قوانین عوض شدع

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

عه چه خوش شانس بودم البته من پارتی هم داشتما😂😂منشی دکترم فامیل بود

منشی دکتر چه ربطی داره عزیزم

آخرای زمان راحت گیری بودی 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
زمان منم دکترم میگفت سزارین انتخابی نمیتونی داشته باشیاما موقع زایمان پول گرفت و انجام داد

خب بعد بیمه پول بیمارستان  و زایمانت و داد؟

[QUOTE=343610327]ته ته خوش شانسیت این بوود ک فیلت یاد هندستون نکرد بگی باید طبیعی زایمان کنم بعدش بفهمی چیکار کردی😂 ...[/QUOTE

اولش خر شده بودم میگفتم فقط طبیعی

رفتم اتاق عمل شکمو که پاره کردن بند ناف پیچیده بود دور گردن بچم

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

نه عزیزم وقتی منشی دکتر اومد دیدنم همه جلو پاش بلند میشدن

عزیزم چه ربطی داره

خوب بلند بشن چه ربطی به قوانین بیمه داره مگه منشی قوانین بیمه رو وضع میکنه

اینو میگم ربطی نداره به منشی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود